Camperbusjes

Bekijk de Pössl camperbusjes brochure of klik op één van de camperbus modellen hieronder. Wil je meer camperbus modellen bekijken? Ga dan naar de officiële Pössl Vanline website.

Pössl camperbusjes

E-Vanster

De eerste camperbus met elektrische aandrijving van Vanline, Pössl. De elektrische Vanster is gebouwd op basis van de E-Spacetourer van Citroën. Hij is te leveren met twee motoren, 75 kWh of 50 kWh. De accu is bij een snellaadstation in 45 minuten opgeladen tot 100%. Hij heeft 3 rij standen. Normal mode, de Eco mode en de Power mode. Allen zijn van invloed op de actieradius van de E-Vanster.

Campster

De CAMPSTER: zo divers als het leven zelf, maar al met al nog meer afgestemd op de grote wijde wereld. Het verwent alle avontuurlijke mensen met meubels en een eigen leefruimte plus standaard een uitneembare keuken* en een slaapbank achterin.

Campstar

Hij schittert: de CAMPSTAR combineert de eenvoudige elegantie en dynamiek van de Vito Tourer Mercedes met de gebruikelijke innovatieve kampeergenen van Pössl . Als symbiose van de twee pioniers laat de CAMPSTAR niets te wensen over. Overtuig jezelf!

Pin It on Pinterest