Camperbusjes

Pössl, opgericht in 1989, is een Duits familiebedrijf dat bekend staat om haar kwalitatieve buscampers. De Pössl Vanline is een specifieke serie camperbusjes, ook wel compacte buscampers genoemd, binnen het assortiment van Pössl. Bekijk hieronder alle camperbus modellen.

De Pössl camperbusjes brochure cover

Pössl Vanline camperbusjes

Stap in de wereld van grenzeloze reismogelijkheden met de Pössl Vanline. Deze campers belichamen de perfecte symbiose tussen elegantie, comfort en mobiliteit. Of u nu een doorgewinterde avonturier bent of gewoon wilt ontsnappen aan de dagelijkse routine, deze camperbusjes bieden een oase van luxe op wielen. Met doordachte ontwerpen, hoogwaardige afwerking en geavanceerde voorzieningen wordt elke rit een reis naar ongekende vrijheid.

 

E-Vanster

De eerste camperbus met elektrische aandrijving van Vanline, Pössl. De elektrische Vanster is gebouwd op basis van de E-Spacetourer van Citroën. Hij is te leveren met twee motoren, 75 kWh of 50 kWh. De accu is bij een snellaadstation in 45 minuten opgeladen tot 100%. Hij heeft 3 rij standen. Normal mode, de Eco mode en de Power mode. Allen zijn van invloed op de actieradius van de E-Vanster.

E-vanster, Pössl Vanline camperbus

Campster

De CAMPSTER: zo divers als het leven zelf, maar al met al nog meer afgestemd op de grote wijde wereld. Het verwent alle avontuurlijke mensen met meubels en een eigen leefruimte plus standaard een uitneembare keuken* en een slaapbank achterin.

Campster camperbus van Pössl

Campstar

Hij schittert: de CAMPSTAR combineert de eenvoudige elegantie en dynamiek van de Vito Tourer Mercedes met de gebruikelijke innovatieve kampeergenen van Pössl . Als symbiose van de twee pioniers laat de CAMPSTAR niets te wensen over. Overtuig jezelf!

Campstar, luxe travelvan

Pin It on Pinterest