Home » Proefrit maken

Proefrit maken

Wilt u uw persoonlijke Buscamper-favoriet bezichtigen en ervaren hoe deze op de weg voelt? Kruip achter het stuur van jouw favoriete Buscamper en kom gratis een proefrit maken!

Waarom een proefrit maken in een Buscamper?

  1. Ervaar de rij-eigenschappen: De rij-eigenschappen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk en model van de Buscamper, de grootte en het type chassis. Ontdek en ervaar de rij-eigenschappen van uw favoriete Buscamper.
  2. Test de wendbaarheid: Buscampers zijn kleiner en wendbaarder dan traditionele campers, waardoor ze gemakkelijker te besturen en te parkeren zijn. Een proefrit geeft u de kans om te testen hoe het voelt om een Buscamper te besturen en te ontdekken hoe wendbaar het is.
  3. Ontdek de vrijheid: Met een buscamper heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Een proefrit geeft u de eerste ervaring om de mogelijkheden te verkennen en te ontdekken hoe het is om op de weg te leven.

Hoe ziet een gratis proefrit eruit?

Ontvangst met koffie en thee

Uitgebreide uitleg over de Buscamper

Proefrit maken. Neem een kopie van ID/rijbewijs mee.

Afsluiting

 

Proefrit boeken. En dromen van vakantie.

Boek nu een proefrit en ontdek hoe het is om de wereld te zien vanuit uw eigen comfortabele en stijlvolle mini-thuis. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Met welk Buscamper model en welke lengte zou u een proefrit willen maken?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest