Buscamper Nederland in de media

Op deze pagina vindt u de meest recente nieuwsberichten rondom Buscamper Nederland.

Telegraaf: campers nog nooit zo populair als nu

‘Rijden waar de zon gaat’ Campers nog nooit zo populair als nu

4 april 2024 Ultieme vrijheid om met je huis op wielen overal te staan en vooral weer weg te gaan als het niet bevalt: het is de voornaamste reden om voor een camper te kiezen. Steeds meer mensen doen dat ook, blijkt uit de laatste cijfers. Deze ‘camperaars’ snappen dat: “Ik rij waar de zon gaat.”

Campingtrend: Prijswinnende buscamper: altijd een passende Pössl

Prijswinnende buscamper: altijd een passende Pössl

13 februari 2024 Pössl is al jarenlang een vaste waarde in buscamperland. Het merk heeft voor iedereen een passende buscamper, weet zich steeds te vernieuwen en gooit steevast hoge ogen – onlangs wéér – tijdens camperverkiezingen. Nederland heeft één Pössl-dealer: Buscamper Nederland.

NKC Kampeerauto van het jaar 2022

Kampeerauto van het jaar 2022 – Categorie buscampers

2022 Dit zijn de drie genomineerden in de categorie buscampers voor de NKC-verkiezing Kampeerauto van het jaar 2022:

Trouw: met een coronaproof camper op pad

Een vaatwasser of pipowagen: Nederlandse vakantieganger kiest deze zomer voor luxe of ludiek

6 februari 2021 Veel vroegboekers blijven dit jaar in eigen land. Maar met een coronaproof camper of kampeerbusje durven we wel de grens over. Dat blijkt uit cijfers van en een rondgang langs de branche.

Vakantie 2.0

9 mei 2020 Vakantie in een ander tijdperk. VRIJ reisde volledig zelfvoorzienend met de camper door Nederland en ontdekte hoe het is om vakantie te vieren in de anderhalvemeter-samenleving.

Meer over Buscamper Nederland

Wilt u meer te weten komen over Buscamper Nederland? We nodigen u van harte uit om vrijblijvend langs te komen in ons Camper Experience Center. Wilt u online verder kijken? Bekijk onze showroom online.

Pin It on Pinterest