Buscamper met 5 zitplaatsen

Buscamper met 5 zitplaatsen. Standaard treft u in een buscamper 4 zitplaatsen; de chauffeursstoel, de bijrijdersstoel en daarachter een 2-zitsbank. Wilt u echter met 5 personen op pad? Dan kunt u de 2-zitsbank uitbreiden tot een 3-zitsbank. In dit artikel leest u hoe u dit kunt doen.

Buscamper met 5 zitplaatsen

Als fabrikant biedt PÖSSL 100% variabiliteit en flexibiliteit.

Instructievideo: Zo kunt u een extra zitplaats creëren

Uitbreiding naar 5 zitplaatsen in een buscamper

U kunt een buscamper met 4 zitplaatsen uitbreiden met een extra zitplaats. Dit kunt u heel eenvoudig zelf uitvoeren met de juiste uitbreiding. U trekt het frame voor de extra rugleuning uit de tweezitsbank. Nu hoeft u alleen nog maar de zitkussens uit de zitkist te vouwen en de rugbekleding op te hangen en de 3-zitsbank is klaar! Voor de extra stoel is ook een gordel aanwezig. Wilt u van de 3-zitsbank weer een 2-zitsbank maken? Dat kan, de weg terug is net zo snel en gemakkelijk.

Buscamper met extra zitplaats bestellen

Het nieuwe systeem van een 2-zitsbank naar een 3-zitbank kunt u bestellen wanneer de buscamper vanuit de fabriek geleverd wordt. Buscamper modellen die al besteld zijn kunnen niet meer uitgebreid worden. Met een extra zitplaats blijven zowel de gewichten als de basisprijzen van de buscamper hetzelfde. U kunt bij ons een Pössl Summit buscamper bestellen met 5e zitplaats en gordel.

Buscamper modellen met optie tot 5 zitplaatsen

Wilt u een buscamper die tot 5 zitplaatsen uit te breiden is? Dat is mogelijk op de onderstaande modellen:

Wilt u meer weten?

Bekijk het aanbod buscampers, lees meer artikelen in de categorie interieur of kom langs in ons Camper Experience Center, de grootste buscamper showroom van Nederland. Daar staat de koffie klaar en helpen wij u graag verder. Hier vindt u de routebeschrijving naar Buscamper Nederland.

Pin It on Pinterest