Home » Buscamper kopen » Buscamper met 3 slaapplaatsen

Buscamper met 3 slaapplaatsen

Avontuurlijk reizen in een buscamper met 3 slaapplaatsen, samen met uw (klein)kind of vrienden, waarbij comfortabel slapen een must is? Dat kan bij nagenoeg al onze buscampers! 

Er zijn verschillende opties om een derde slaapplaats in een buscamper te creëren. Hier bespreken we enkele van de populairste oplossingen en bekijken we de voor- en nadelen van elke configuratie. Ontdek de perfecte buscamper indeling voor drie personen!

Buscamper met 3 slaapplaatsen

Ontdek de perfecte buscamper indeling voor drie personen!

Opties voor 3 slaapplaatsen

Standaard worden onze buscampers geleverd met een vast tweepersoonsbed. Dit bed bevindt zich altijd achterin de buscamper en kan een dwarsbed zijn, waarbij u in de breedte van de camper slaapt. Het bed heeft dan een lengte van 1,96 meter. Het kan ook een bed in de lengterichting zijn, waarbij u in de lengterichting van de buscamper slaapt. De lengte van deze bedden variëren van 1 zijde 1,85 meter tot aan 1 zijde 2 meter of in specifieke gevallen 2,08 meter aan 1 zijde. Voor een 3e slaapplaats zijn er de volgende mogelijkheden:

 

In de cabine van de buscamper

In elke buscamper kan een derde slaapplaats worden gecreëerd, afhankelijk van het model, hetzij in de cabine en/of in de zithoek. Bekijk hoe dit in zijn werk gaat in de onderstaande video:

Daarnaast is het mogelijk om in de zithoek in de lengte een derde slaapplaats te creëren. Dit is prima voor kinderen tot een lengte van 1,20 meter. Voordeel hiervan is dat het looppad vrij blijft.

 

Hefdak

Een andere optie voor een derde en zelfs 4e slaapplaats is een buscamper met hefdak. Een hefdak, ook wel bekend als een pop-up dak of een uitschuifbaar dak, is een dakconstructie op uw buscamper die zorgt voor een extra slaapplaats met een ligoppervlak van 200 x 130 cm. In het hefdak bevinden zich panorama vensters met hor, zodat u heerlijk naar buiten kunt kijken en kunt genieten van het uitzicht en de sterrenhemel.

Een hefdak is toepasbaar op alle modellen tot een lengte van 5,99 meter en alleen af fabriek te bestellen. Weest u zich wel bewust van het extra gewicht (ongeveer 110 kilo) dat het hefdak met zich meebrengt. Kom langs in de showroom waar we altijd een paar modellen met hefdak op voorraad hebben staan. Deze buscampers met hefdak zijn binnen drie weken leverbaar.

Zitplaatsen in de buscamper

Standaard biedt een buscamper 4 zitplaatsen, met een chauffeursstoel en een bijrijdersstoel die beide draaibaar zijn, waardoor u ook comfortabel aan tafel kunt zitten. Aan de andere kant van de tafel bevindt zich een bankje voor twee personen, compleet met gordels, zodat u officieel met 4 personen mag reizen.

Wilt u meer variatie in zitplaatsen? In de Pössl Summit Shine modellen zit een innovatieve zitgroep. Hier kunt u (af fabriek) kiezen voor een 2-zitsbank, 2 enkele stoelen of één enkele stoel voor extra bewegingsruimte. Op deze manier kunt u de zitplaatsen aanpassen aan uw specifieke behoeften en wensen. Zie de afbeeldingen hieronder.

enkele stoel voor extra bewegingsruimte
2 enkele stoelen
Buscamper met 3 slaapplaatsen en een 2-zitsbank

Hoe ziet uw ideale buscamper met 3 slaapplaatsen eruit?

Bent u op zoek naar een buscamper met 3 slaapplaatsen? Bekijk het grootste aanbod buscampers van Nederland. Wilt u de buscampers in het echt bekijken en ervaren? U bent van harte welkom in ons Camper Experience Center. De buscampers staan allemaal open zodat u op uw gemak kunt rondkijken en de campers van binnen en buiten kunt ervaren, net als op de beurs, maar zonder drukte. Daardoor heeft u alle tijd om te liggen op alle verschillende bedden. Heeft u vragen of wilt u advies? Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van uw ideale camper voor 3 personen! Hier vindt u de routebeschrijving naar Buscamper Nederland.

Pin It on Pinterest