Over Buscamper Nederland

In onze showroom in het midden van het land vindt u het grootste aanbod buscampers van Nederland. Daarom ook dat we geen betere naam konden bedenken dan Buscamper Nederland. Wij verkopen nieuwe en occasion Buscampers, verhuren hagelnieuwe Buscampers en onderhouden campers. En dan met name van de bekende merken Pössl, Globecar en Adria.

Ruim 30 jaar geleden begon het bedrijf in Limburg. Sinds de oprichting was de keuze gemaakt te specialiseren in Buscampers. Kiezen om gekozen te worden! Wij geloofde in de voordelen van de Buscamper en vonden al gauw de aansluiting bij het merk Pössl welke enkele jaren daarvoor opgericht was om ook uitsluitend Buscampers te maken. Samen werden de bedrijven steeds een stapje groter en bekender. In 2006 verhuisde het bedrijf naar Culemborg vanwege de goede bereikbaarheid en centrale ligging. Het doel was het Buscampercentrum van Nederland te worden en blijven. Zo werd ook het dealerschap van Adria Buscampers toegevoegd. Tot de dag van vandaag is de relatie met Pössl zeer goed en mogen wij ons met trots al meer dan 20 jaar exclusief importeur voor Nederland noemen.

Bekijk de 3D Tour door de showroom

Onze 5 beloftes

Het hart als kompas

Als iets wel puur, spontaan en basic is, dan is het de Buscamper. Reizen in een Buscamper is teruggeworpen worden op jezelf. De vrijheid. Het onbezorgde. En dat is precies waarom wij die exclusieve focus op Buscampers hebben: want die camper, dat zijn wij. Geen frutsels. Geen tierelantijnen. Geen uitdaging uit de weg gaan. Maar vol genieten. Van elk moment, elke plek en elk contact. Leven en werken. Met het hart als kompas.

Grootste aanbod Buscampers

In onze showroom vindt u het grootste aanbod Buscampers van Nederland. Nieuw en gebruikt. Te koop en te huur. En dan met name van de drie topmerken Pössl, Globecar en Adria. Drie ijzersterke merken die uitblinken in praktisch comfort en waarmee het zorgeloos avonturen is.

Scherpste prijs-kwaliteit verhouding

Ja, u leest het goed. Dankzij ons grote aanbod Buscampers, het grootste aanbod van het land, kunnen wij u gegarandeerd de scherpste prijs-kwaliteit verhouding bieden. Dat doen we ook. Maar daarom ook geen handjeklap bij ons. Wij zijn geen handelaren, die expres hoog inzet om jullie ‘na goed onderhandelen van uw kant’ toch wat voordeel te kunnen bieden. Nee, prijs is prijs. Punt. Maar dan wel de scherpste prijs-kwaliteit verhouding. Gegarandeerd!

Volledig transparant

Elke camper die u bij ons koopt of huurt is 100% betrouwbaar. Voordat u er de weg mee opgaat, controleren wij hem in onze werkplaats nog eens op essentiële punten. Uw Buscamper rijdt perfect. Technisch is hij top fit. De historie klopt. Alles. Gegarandeerd. Want wij gaan niet voor die eenmalige deal, wij gaan voor de relatie.

Samen uit samen thuis

Zodra u een Buscamper bij ons koopt of huurt, krijgt u er ons bij. Gratis en voor niks. We zijn er voor u als u ons nodig heeft. Op elk moment. Met tips, met hulp, met antwoorden, met tijd en met kennis. We zijn er voor u in de showroom, online en onderweg. Wij gaan met u mee op reis. Maar wees gerust: niet letterlijk…..

Ons Team

Ralph

Verkoop

Robin

Verkoop

Frank

Verkoop

Steijn

Verkoop

Lars

Verkoop

Gerard

Inkoop/Einkauf

Jan

Logistiek

Wil

Logistiek

Anouk

Aftersales

Arjan

Aftersales

Peter

Aftersales

Nikkie

Aftersales

Debby

Verhuur

Stef

Monteur

Carlo

Monteur

Arno

Monteur

Johan

Monteur

Rolf

Monteur

Perry

Monteur

Wilt u komen kijken naar specifiek een bepaalde camper, dan vragen wij u om eerst even te bellen of de desbetreffende camper ook daadwerkelijk aanwezig is. Wij hopen u binnenkort in ons bedrijf te mogen verwelkomen.

Pin It on Pinterest