Over Buscamper Nederland

In onze showroom in het midden van het land vindt u het grootste aanbod buscampers van Nederland. Daarom ook dat we geen betere naam konden bedenken dan Buscamper Nederland. Wij verkopen nieuwe en occasion Buscampers, verhuren hagelnieuwe Buscampers en onderhouden campers. En dan met name van de bekende merken Pössl, Globecar en Adria.

Teamfoto van Buscamper Nederland

Hoe Buscamper Nederland begon…

Ruim 30 jaar geleden begon het bedrijf in Limburg. Sinds de oprichting was de keuze gemaakt te specialiseren in Buscampers. Kiezen om gekozen te worden! Wij geloofde in de voordelen van de Buscamper en vonden al gauw de aansluiting bij het merk Pössl welke enkele jaren daarvoor opgericht was om ook uitsluitend Buscampers te maken. Samen werden de bedrijven steeds een stapje groter en bekender. In 2006 verhuisde het bedrijf naar Culemborg vanwege de goede bereikbaarheid en centrale ligging. Het doel was het Buscampercentrum van Nederland te worden en blijven. Zo werd ook het dealerschap van Adria Buscampers toegevoegd. Tot de dag van vandaag is de relatie met Pössl zeer goed en mogen wij ons met trots al meer dan 20 jaar exclusief importeur voor Nederland noemen.

Bekijk de 3D tour door ons Camper Experience Center

5 beloftes van Buscamper Nederland

Het hart als kompas

Als iets wel puur, spontaan en basic is, dan is het de Buscamper. Reizen in een Buscamper is teruggeworpen worden op jezelf. De vrijheid. Het onbezorgde. En dat is precies waarom wij die exclusieve focus op Buscampers hebben: want die camper, dat zijn wij. Geen frutsels. Geen tierelantijnen. Geen uitdaging uit de weg gaan. Maar vol genieten. Van elk moment, elke plek en elk contact. Leven en werken. Met het hart als kompas.

Grootste aanbod Buscampers

In onze showroom vindt u het grootste aanbod Buscampers van Nederland. Nieuw en gebruikt. Te koop en te huur. En dan met name van de drie topmerken Pössl, Globecar en Adria. Drie ijzersterke merken die uitblinken in praktisch comfort en waarmee het zorgeloos avonturen is.

Buscamper Nederland met grootste aanbod buscampers in de showroom
Over Buscamper Nederland en haar scherpe prijs-kwaliteit verhouding

Scherpste prijs-kwaliteit verhouding

Ja, u leest het goed. Dankzij ons grote aanbod Buscampers, het grootste aanbod van het land, kunnen wij u gegarandeerd de scherpste prijs-kwaliteit verhouding bieden. Dat doen we ook. Maar daarom ook geen handjeklap bij ons. Wij zijn geen handelaren, die expres hoog inzet om jullie ‘na goed onderhandelen van uw kant’ toch wat voordeel te kunnen bieden. Nee, prijs is prijs. Punt. Maar dan wel de scherpste prijs-kwaliteit verhouding. Gegarandeerd!

Volledig transparant

Elke camper die u bij ons koopt of huurt is 100% betrouwbaar. Voordat u er de weg mee opgaat, controleren wij hem in onze werkplaats nog eens op essentiële punten. Uw Buscamper rijdt perfect. Technisch is hij top fit. De historie klopt. Alles. Gegarandeerd. Want wij gaan niet voor die eenmalige deal, wij gaan voor de relatie.

transparante informatie over de buscamper

Samen uit samen thuis

Zodra u een Buscamper bij ons koopt of huurt, krijgt u er ons bij. Gratis en voor niks. We zijn er voor u als u ons nodig heeft. Op elk moment. Met tips, met hulp, met antwoorden, met tijd en met kennis. We zijn er voor u in de showroom, online en onderweg. Wij gaan met u mee op reis. Maar wees gerust: niet letterlijk…..

Ons Buscamper Team

Ralph verkoper bij Buscamper Nederland

Ralph

Verkoop

Robin verkoper bij Buscamper Nederland

Robin

Verkoop

Frank verkoper bij Buscamper Nederland

Frank

Verkoop

Stef monteur bij Buscamper Nederland

Lars

Verkoop

Gerard inkoper bij Buscamper Nederland

Gerard

Inkoop/Einkauf

Wil logistiek medewerker bij Buscamper Nederland

Wil

Logistiek

Aftersales medewerker bij Buscamper Nederland

Anouk

Aftersales

Aftersales medewerker bij Buscamper Nederland

Nikkie

Aftersales

Arjan aftersales medewerker bij Buscamper Nederland

Arjan

Aftersales

Peter aftersales medewerker bij Buscamper Nederland

Peter

Aftersales

Debby verhuur medewerker bij Buscamper Nederland

Debby

Verhuur

Perry monteur bij Buscamper Nederland

Perry

Monteur

Rolf monteur bij Buscamper Nederland

Rolf

Monteur

Stef monteur bij Buscamper Nederland

Stef

Monteur

Carlo monteur bij Buscamper Nederland

Carlo

Monteur

Arno monteur bij Buscamper Nederland

Arno

Monteur

Johan monteur bij Buscamper Nederland

Johan

Monteur

Meer over Buscamper Nederland

Wilt u meer te weten komen over Buscamper Nederland? We nodigen u van harte uit om vrijblijvend langs te komen in ons Camper Experience Center. Wilt u online verder kijken? Bekijk dan eens ons actuele aanbod.

Pin It on Pinterest