Pössl campers

Hier vindt u alle 2023 Pössl campers gesorteerd op lengte. Kies naast de lengte van de buscamper ook de bedvariant die uw voorkeur heeft. Klik op het model voor verdere informatie. Wilt u gelijk zien welke Pössl Buscampers wij op voorraad hebben, klik dan hieronder. 

Over Pössl

Pössl is een Duits familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in de productie van Buscampers. Dit is uniek in de camper wereld. Door de historie en kwaliteit is Pössl het meest verkochte Buscamper merk. Het voordeel hiervan voor u is de goede courantheid, ruime beschikbaarheid van onderdelen, goede handleidingen en een merk die er voor de lange termijn is.

Kwaliteit

Deze flexibiliteit, hoge kwaliteit “handgemaakt in Duitsland” en vele frisse ideeën hebben van Pössl de meest populaire buscamper fabrikant gemaakt met de grootste selectie producten in zijn klasse. Ook al zijn er tegenwoordig een groot aantal buscampers op de markt, geen enkele andere fabrikant kan terugvallen op meer dan 30 jaar ervaring in deze categorie. Daarom is Pössl in elk opzicht het origineel.

Pössl modellen

Pössl D-line
Alle Pössl modellen in de D-line zijn uitgerust met moderne technologieën en veiligheidsvoorzieningen, zoals een achteruitrijcamera, navigatiesysteem, cruise control en parkeersensoren. Daarnaast zijn de campers ook voorzien van energiezuinige LED- verlichting en een krachtig verwarmingssysteem, zodat u altijd comfortabel kunt reizen en kamperen. De Pössl D-line-serie biedt veel keuzemogelijkheden voor reizigers die op zoek zijn naar een comfortabele en praktische manier om te reizen en de wereld te verkennen.

Pössl Plus modellen
De Plus-modellen zijn een aanbod voor iedereen die met minder geen genoegen neemt. In serie imponeren ze al met een allesomvattende uitrusting die niets te wensen overlaat – en dat voor een ongelooflijk aantrekkelijke prijs. Dus niet langer dromen, gewoon instappen en
wegrijden.

Pössl Summit
De Pössl Summit lijn is een serie van luxe campers van Pössl, die zich onderscheidt door hun stijlvolle ontwerp, uitgebreide uitrusting en hoogwaardige afwerking.Voor reizigers die op zoek zijn naar een luxe en praktische Buscamper.

Pössl Trenta
De Trenta modellen zijn een statement voor meer dan 30 jaar ervaring in de bouw van innovatieve Buscampers. Met zijn open leefruimte concept biedt hij meer stahoogte en bewegingsvrijheid. De unieke verlichting en het exclusieve design concept maken de Trenta tot een heel bijzondere vertegenwoordiger in zijn soort.

Pössl netwerk
Pössl heeft het hoofdkantoor in Zuid-Duitsland en een netwerk van dealers en servicecentra in heel Europa. Hierdoor hebben klanten gemakkelijk toegang hebben tot informatie over producten en services, en zij kunnen rechtstreeks contact opnemen voor ondersteuning en advies.

Pin It on Pinterest