Pössl campers

Al meer dan 30 jaar staat Pössl synoniem voor kwalitatieve buscampers. Als Duits familiebedrijf heeft Pössl zich vanaf het begin gericht op de productie van buscampers, een unieke strategie die zijn vruchten heeft afgeworpen. Tegenwoordig zijn buscampers populairder dan ooit en is Pössl het meest verkochte merk in deze categorie. Dit biedt u tal van voordelen, waaronder een goede courantheid, ruime beschikbaarheid van onderdelen, uitstekende handleidingen en de zekerheid van een merk dat zich op de lange termijn bewezen heeft. Benieuwd naar ons actuele aanbod van Pössl campers? Bekijk dan snel ons assortiment. Wij kunnen binnen drie weken leveren, zo kunt u snel op pad. Hallo vrijheid!

Pössl campers met een lengte van 6,36 meter

Over Pössl en het Pössl netwerk

Toen Peter Pössl eind jaren tachtig zijn eerste camper met bestelwagen ontwierp die geschikt was voor alledaags gebruik, opende hij voor veel mensen volledig nieuwe mogelijkheden. Want met een buscamper bent u net zo veelzijdig als het leven zelf. De buscamper is 100% Duits en het wordt nog altijd gemaakt door een familie bedrijf. Het merk maakt al ruim 30 jaar uitsluitend buscampers. 

Assistentie door heel Europa

Pössl heeft het hoofdkantoor in Zuid-Duitsland maar dankzij het netwerk van dealers en servicecentra door heel Europa zit er in het slechtste geval altijd iemand bij u in de buurt. Juist ook als u op reis bent. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw buscamper, waar u ook gaat en staat, met altijd dezelfde Pössl service in de buurt.

“Met flexibiliteit, ongeëvenaarde kwaliteit – handgemaakt in Duitsland – en een constante stroom van innovatieve ideeën heeft Pössl zich gevestigd als de meest gewilde fabrikant van buscampers met de breedste selectie in zijn klasse. Ondanks de toename van het aantal buscamperfabrikanten blijft Pössl de koploper, met meer dan 30 jaar ervaring in deze sector. Pössl blijft het origineel in elk opzicht”

Buscamper Nederland <3 Pössl 

Buscamper Nederland is met trots al meer dan 20 jaar exclusief importeur van Pössl voor Nederland. Bij ons koopt u rechtstreeks nieuwe Pössl campers uit de Duitse fabriek. Met het grootste aanbod van Pössl campers in Nederland, bieden wij u de mogelijkheid om alle modellen onder één dak te ervaren. Van compacte camperbusjes tot de populaire afmetingen: 540, 600 & 640. We nodigen u dan ook graag uit voor een oriënterend bezoek aan onze Camper Experience Center, waar u uw voorkeuren en wensen kunt ontdekken. Loop zelf rond, bekijk de verschillende lengtes en indelingen en schakel een van onze experts in voor al uw vragen.

Pössl buscampers op lengte

Wilt u alvast online wat meer onderzoek doen? Op deze pagina vindt u alle 2024 Pössl campers gesorteerd op lengte, variërend van de compacte camperbusjes (5,00 meter) tot de drie populaire buscamper afmetingen (5,41 meter, 5,99 meter en 6,36 meter). Selecteer eenvoudig de gewenste lengte van de buscamper en kies de bedvariant en indeling die uw voorkeur heeft. Klik vervolgens op het model voor meer informatie en een gedetailleerde beschrijving. Twijfelt u over welke lengte of bedvariant het beste bij u past? Maak dan gebruik van onze handige camper keuzehulp. Ontdek hier uw favoriete Pössl camper!

Bekijk de nieuwste Pössl brochures

In de bovenstaande brochures is geen prijslijst opgenomen. Voor actuele prijzen voor Pössl campers verwijzen we u graag door naar ons actuele aanbod. Hier vindt u altijd minimaal 50 verschillende buscampers (nieuw en occasion) in uiteenlopende prijzen. Staat uw gewenste model er toevallig niet tussen, neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Ontdek welke Pössl buscamper het beste bij u past

Met 25 diverse Pössl buscampers, die verschillen in lengte, indeling en unieke kenmerken, kan het een uitdaging zijn om uw ideale camper te kiezen. Gelukkig bent u bij Buscamper Nederland aan het juiste adres. Als autoriteit in buscampers gedurende de afgelopen 30 jaar bieden wij het grootste en meest uitgebreide assortiment aan Pössl campers, waardoor we het start- en eindpunt van uw zoektocht zijn. Met ons gevarieerde aanbod zijn we ervan overtuigd dat we ook uw droomcamper in huis hebben.
Of het nu gaat om een Pössl Summit, Trenta, Roadcruiser, 2Win, Roadstar, of een van de compactere modellen zoals de Pössl Campstar, Campster of E-Vanster, wij verwelkomen u graag in onze showroom om te ontdekken welk model het beste bij u past.

Pin It on Pinterest