Buscamper met lengtebed

 

Buscamper met lengtebed? Als u zich gaat oriënteren op een nieuwe buscamper, zult u zich verbazen over het aantal mogelijkheden. Het aanbod is zo groot dat u op allerlei punten de juiste camper kunt selecteren. In dit artikel leest u meer over de bedvarianten in een buscamper en de voordelen daarvan.

Lengtebed in een buscamper

Een veelgehoord argument is het gemak waarmee beide reizigers in en uit bed kunnen stappen, maar ook de enorme bergruimte onder de bedden wordt als zeer prettig ervaren.

Buscamper met lengtebed

Bij een buscamper kunt u kiezen uit een bed in de lengte of een dwarsbed. Het voordeel van een bed in de lengte is dat u onafhankelijk van elkaar in en uit bed kunt stappen. Bij een dwarsbed zal de een over de ander heen moeten stappen om uit bed te komen. Er zijn diverse modellen met een bed in de lengte, zowel in een buscamper van 5,99 meter als 6,36 meter.

De enkele bedden in lengterichting bevinden zich op enige hoogte, maar zijn gemakkelijk te bereiken middels enkele opstaptreden. Hierdoor ontstaat er een gigantische opbergruimte onder de bedden die met name vanaf de achterkant van de buscamper te bereiken is. De bedden zijn opklapbaar en maken zo gemakkelijk plaats voor bijvoorbeeld fietsen of andere grote bagage. Bovendien is het vaak alsnog mogelijk de enkele bedden om te bouwen tot een heel ruim tweepersoonsbed.

Extra lang lengtebed

Bent u op zoek naar een buscamper met een extra groot bed omdat u of uw partner vrij lang is? Kijk dan naar buscamper modellen met extra lange bedden en tevens extra veel stahoogte.

Buscamper met dwarsbed

Een buscamper met een dwarsbed heeft als voordeel dat u voor een extra compacte buscamper van 5,41 meter kunt kiezen. Daarnaast heeft u bij een buscamper van 5,99 meter meer ruimte over voor de keuken, zitgroep en douchecabine.

Derde bed inbouwen?

In een buscamper zit standaard een vast bed voor 2 personen. Wilt u graag een logee meenemen in de buscamper? Dat kan! Voorin de zitgroep is het mogelijk een extra 3e bed in te bouwen. Zo kunt u met 3 personen comfortabel slapen in een buscamper.

Meer weten?

Bekijk het aanbod buscampers met bed in de lengte, lees meer artikelen in de categorie interieur of kom langs in ons Camper Experience Center, de grootste buscamper showroom van Nederland. Daar staat de koffie klaar en helpen wij u graag verder. Hier vindt u de routebeschrijving naar Buscamper Nederland.

Pin It on Pinterest