Home » Buscamper kopen » Buscamper met 4 slaapplaatsen

Buscamper met 4 slaapplaatsen

Bent u op zoek naar een buscamper met 4 slaapplaatsen? En wilt u geen concessies doen aan comfort tijdens uw reis? Er zijn verschillende mogelijkheden om 4 comfortabele slaapplaatsen te realiseren, zodat zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten van een goede nachtrust. In dit artikel bespreken we de meest populaire opties voor 4 slaapplaatsen, opties voor het aantal zitplaatsen en de voorzieningen in de buscamper. Laat u inspireren en ontdek uw ideale buscamper voor 4 personen!

Buscamper met 3 slaapplaatsen

Ontdek de perfecte buscamper indeling voor vier personen!

Met uw (klein)kinderen slapen in een buscamper

Standaard wordt een buscamper geleverd met een vast tweepersoonsbed. Dit kan een dwarsbed of een bed in de lengterichting zijn. Over het algemeen slapen volwassenen op het vaste bed. Wanneer u uw (klein)kinderen meeneemt, kunt u 2 extra slaapplaatsen creëren.1 (klein)kind of een volwassene kan in het zogenaamde 3e bed slapen in de zithoek of op de voorstoelen. Het gebruik van het extra bed element om zo een volwaardige derde slaapplaats te creëren kunt u zien in de onderstaande video.

Het andere (klein)kind (tot zo een 10 jaar) kan bij u in het vaste bed erbij slapen, daar zijn de bedden in onze buscampers vanaf 5,99 meter in principe ruim genoeg voor. 

Een andere optie voor het creëren van 2 extra slaapplaatsen voor uw (klein)kinderen is een buscamper met hefdak. Een hefdak, ook wel bekend als een pop-up dak of uitschuifbaar dak, biedt extra slaapplaats voor 2 personen met een ligoppervlak van 200 x 130 cm. Een hefdak beschikt over een panoramavenster met hor. Kinderen vinden het een avontuur om boven in een hefdak te slapen en door de panorama vensters naar buiten te kijken. En misschien vind u zelf het slapen hoog tussen tentdoek ook wel af en toe leuk voor de afwisseling. 

Zijn uw (klein)kinderen ouder dan 10 jaar? Onze ervaring leert dat zij dan graag in een tentje naast de camper willen slapen en alleen binnen slapen als het tijdens de reis noodzakelijk is.

4 slaapplaatsen voor volwassenen

Wilt u 4 slaapplaatsen creëren voor volwassen personen? Dan kunt u het beste kiezen voor een buscamper met een hefdak. Door het extra slaapoppervlak van 200 x 130 cm kunnen 2 personen met een lengte van wel 2 meter knus naast elkaar liggen. 

Een hefdak is beschikbaar op alle modellen tot een lengte van 5,99 meter en kan alleen af fabriek worden besteld. Maar uiteraard hebben wij enkele modellen met hefdak al voor u op voorraad staan in onze showroom. Kom vrijblijvend langs om de extra ruimte te ervaren. Weest u zich wel bewust van het extra gewicht (zo een 110 kilo) dat het met zich meebrengt.

Buscamper met 4 zitplaatsen

In een buscamper gaat het naast het avontuur ook om het comfort en de veiligheid van alle reizigers tijdens de reis. Standaard biedt een buscamper 4 zitplaatsen, compleet met gordels, waaronder de bestuurders- en passagiersstoel, evenals een knusse tweezitsbank achterin.

Isofix aansluiting
Een isofix-aansluiting voor een kinderzitje is altijd mogelijk, zodat zelfs de jongste reizigers veilig en comfortabel kunnen meerijden.

Voorzieningen in 4 persoons buscamper

Naast de 4 slaapplaatsen en een gezellige zitgroep voor 4 personen, zijn ook de mate van voorzieningen essentieel voor een geslaagde reis. De compacte keuken is uitgerust met een handige 2-pits kookplaat, een koelkast en voldoende opbergruimte voor al uw kookbenodigdheden en proviand. In al onze buscamper modellen zit een moderne badkamer met douche en toilet, centrale verwarming en een schoonwatertank van minstens 90 liter en kunt u minimaal 2 dagen off-grid/vrij staan. Onder het vaste bed kunt u de grote spullen kwijt als campingtafel en -stoelen, bbq, hobby- en sportuitrusting. En dankzij slimme opbergoplossingen, handige kasten en vakjes, heeft u alle ruimte die u nodig heeft voor een onvergetelijke reis met 4 personen. 

*Betreft de mate van voorzieningen (gaspitten, inhoud koelkast, centrale verwarming, off-grid staan, inhoud schoonwatertank, vuilwatertank, stroomvoorziening) maakt de lengte van de buscamper niet uit.

De lengte van de buscamper

Onze buscampers zijn verkrijgbaar in drie lengtes: 5,41 meter, 5,99 meter en 6,36 meter.

Bij het maken van uw keuze voor de lengte van de buscamper, komt het vaak neer op uw persoonlijke wensen. Kiest u voor een dwarsbed of een bed in de lengte? Heeft u voldoende ruimte voor stallen van de camper bij huis? Of speelt parkeergemak een rol in uw beslissing?

De compacte 5,41 meter biedt vooral het voordeel van meer wendbaarheid. Terwijl de 5,99 meter u de keuze geeft tussen een dwarsbed met behoud van maximale leefruimte of een bed in de lengte waarbij de leefruimte iets compacter wordt om de bedden in de lengte te plaatsen op 5,99 meter.  Kiest u voor bedden in de lengte van de buscamper waardoor u meer in en uitstap gemak heeft, En wilt u maximale leefruimte dan is een buscamper van 6,36 meter een uitkomst. De extra 37 centimeter gaat volledig naar de bedden die in de lengte geplaatst worden. 

Buscamper 5.99 meter

Hoe ziet uw ideale 4 persoons buscamper eruit?

Ziet u uw ideale buscamper voor 4 personen al voor u? Bekijk hier ons actuele aanbod. Twijfelt u nog of heeft u vragen? Kom langs in ons Camper Experience Center in Culemborg. Hier vindt u het grootste aanbod buscampers van Nederland. Alle buscampers staan open zodat u op uw gemak alle buscampers van binnen en buiten kunt bekijken, net als op een beurs. Het is alleen niet zo druk als op een beurs, waardoor u alle tijd heeft om de bedden, kastjes en functionaliteiten te bekijken. U kunt zelfs een proefrit maken. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale buscamper met 4 slaapplaatsen. Hier vindt u de routebeschrijving naar Buscamper Nederland.

Pin It on Pinterest