Home » Camper Onderhoud

Camper onderhoud

In onze modern uitgeruste werkplaats kunnen wij naast al uw camper werkzaamheden ook het autodeel van uw Pössl, Gobecar of Adria geheel onderhouden. Hiervoor hebben wij 6 ervaren monteurs in dienst, een ruime voorraad onderdelen en rechtstreekse bestelmogelijkheden bij onze fabrikanten.

Monteurs

Servicebeurten

jaar ervaring

Voordelen bij Buscamper NL

  • Topkwaliteit onderdelen met altijd minimaal 1 jaar garantie
  • Van tevoren goede uitleg over wat er gaat gebeuren
  • Uitleg achteraf over het gemonteerde accessoire
  • Voor noodgevallen ook buiten werktijd bereikbaar
  • Snel leverbare camper onderdelen door groot magazijn
  • Exclusief uitvoerder van garantiewerkzaamheden voor Possl en Globecar in Nederland

Periodiek onderhoud

  • Autodeel groot onderhoud en klein onderhoud
  • Camperdeel service beurt
  • APK keuring mogelijk
  • Altijd speciaal uitgerust voor uw type camper

Possl en Adria buscamper onderdelen

Wat voor soort schade er ook aan uw camper is ontstaan, met originele onderdelen kan het hersteld worden. Bij Buscamper Nederland bieden we particulieren en bedrijven de mogelijkheid om specifieke Adria en Pössl onderdelen te bestellen. Of u nu een (camper)schadeherstelbedrijf bent of een handige zelfklusser, voor iedereen is het nu mogelijk om een Pössl of Adria camper in originele staat te houden.

Vul het onderdelenformulier op de volgende pagina in met uw chassisnummer en beschrijf welk onderdeel u zoekt. Wij streven ernaar om u binnen twee werkdagen van een offerte te voorzien.

Schadeherstel voor uw camper

Wij bieden minimaal dezelfde voordelen als andere schade-herstelbedrijven bij eventuele (gedeeltelijke) vergoeding van het eigen risico. Omdat vervangend vervoer bij een aanrijdingsschade voor u altijd kosteloos is, staat er bij ons een keurige auto voor u klaar!

Kenniscentrum onderhoud

Camper onderhouden

Camper onderhouden

Voor het onderhoud in de toekomst adviseren wij elk jaar een Camperjaarbeurt te laten uitvoeren. Dit is bij nieuwe campers ook een verplichting om de fabrieksgarantie te behouden.

Lees meer
De werkplaats; het hart van Buscamper Nederland

De werkplaats; het hart van Buscamper Nederland

De werkplaats; het hart van Buscamper Nederland De werkplaats is het hart van ons bedrijf. In de werkplaats worden APK keuringen onderhoud- en garantiewerkzaamheden uitgevoerd, zodat u zorgeloos op reis kunt. "Het gaat erom dat u zorgeloos kunt genieten van uw...

Lees meer

Pin It on Pinterest