Verken onze betrouwbare campermerken

Buscamper Nederland is exclusief dealer van Pössl en Globecar en officieel dealer van Adria. Wij voeren deze merken om hun kwaliteit. Om die reden durven wij bij aankoop van nieuwe campers 2 jaar fabrieksgarantie mee te geven.

Onze campermerken staan garant voor avontuur, comfort en betrouwbaarheid.

Populaire campermerken

Als we het hebben over campermerken dan gaat het om de opbouw van de camper en bij Buscampers om de inbouw van de camper. Pössl is dus het merk van de inbouw en inrichting van de camper. De bus zelf en het onderstel, ook wel chassis genoemd, is het merk van een autofabrikant.

Merk onderstel

De meeste Buscamper modellen zijn gebouwd op een onderstel van Fiat, Citroen of Peugeot. Wij verkopen alleen Buscampers met een Fiat of Citroën onderstel. Het chassis en de cabine van Fiat en Citroën zijn exact hetzelfde. Van dashboard tot koplampen en van achterdeuren tot wielkasten*. Het verschil zit voornamelijk in de motor en de grille waar het logo van de merken te zien is op de neus. Als het gaat om betrouwbaarheid en rijcomfort is het wat ons betreft om het even. Wilt u een automaat rijden dan kan dit alleen op een Fiat onderstel.

*Vanaf modeljaar 2022 heeft Fiat een nieuw dashboard en neus gekregen.

Voordelen populaire merken

Het grote voordeel van populaire campermerken als Pössl, Globecar en Adria ten opzichte van minder populaire Buscampermerken is de beschikbaarheid en levering van onderdelen. Deze zijn bij Pössl, Globecar en Adria ruim op voorraad en snel leverbaar waardoor wij schades, reparaties en onderhoud snel kunnen herstellen.

Pin It on Pinterest