Camperbus kopen

Wilt u een camperbus kopen? Wij zijn al ruim 30 jaar dé exclusieve importeur en dealer van topmerken zoals Pössl en Globecar, en tevens dealer van Adria Buscampers. Met de grootste voorraad aan buscampers in Nederland, nodigen we u van harte uit om ons Camper Experience Center te bezoeken.

Camperbus kopen

Pössl, Globecar en Adria. IJzersterke merken die hun sporen ruimschoots bewezen hebben en samen 50% van alle verkochte buscampers leveren.

Diverse modellen en indelingen

Bij het kopen van een camperbusje heb je de keuze tussen diverse indelingen. Van compacte busjes met een eenvoudige indeling tot ruime modellen met aparte slaapkamers, keukens en badkamers. Sommige camperbusjes zijn ontworpen met de nadruk op functionaliteit en efficiëntie, terwijl andere juist gericht zijn op luxe en comfort. U kunt kiezen voor een splinternieuwe camper en zelf de indeling en bekleding bepalen of u kunt voor een occasion camperbus gaan. Er is voor elk wat wils. Weet u nog niet welk model of welke indeling bij u past? Bekijk onze camper keuzehulp of kom langs en laat u adviseren door een van onze medewerkers met ruim 30 jaar aan ervaring. 

Twijfelt u nog over een camperbus?

Weet u nog niet zo zeker of een camperbus wel bij uw reiswensen past? U kunt bij ons ook eerst een camperbus huren. Zo kunt u zelf ervaren of een camperbus iets voor u is. We bieden 5 type huurcampers met elk een andere lengte, type indeling en functionaliteiten. 

Als u bij ons een camperbus huurt en binnen 3 maanden na de huur bij ons een camperbus koopt, dan krijgt u de helft van uw verhuurkosten (tot maximaal 2 weken huur) als korting terug. De verhuur campers worden eind van het seizoen als occasion verkocht. Echter zijn deze buscampers al tijdens de verhuurperiode te koop met als leverdatum november/december.

Ook de inkoop of inruil van uw fabrieksgebouwde kampeerauto, APK, accessoire-inbouw, onderhoud en reparaties verzorgen wij graag voor u. 

Groot aanbod camperbusjes

Ontdek de grootste voorraad buscampers en camperbusjes van Nederland in het Camper Experience Center in Culemborg! U kunt vrijblijvend langskomen of een afspraak inplannen. De buscampers in onze showroom staan open zodat u op uw eigen gemak kunt proefliggen en -zitten. En wij helpen u uiteraard graag met onze expertise van ruim 30 jaar!

Pin It on Pinterest