Buscampers met enkele bedden

Als u zich gaat oriënteren op een nieuwe buscamper, zult u zich verbazen over het aantal mogelijkheden. Het aanbod is zo groot dat u op allerlei punten de juiste camper kunt selecteren.

Een veelgehoord argument is het gemak waarmee beide reizigers in en uit bed kunnen stappen, maar ook de enorme bergruimte onder de bedden wordt als zeer prettig ervaren.

Enkele bedden in een buscamper

Dus ook als u specifiek op zoek bent naar een camper met enkele bedden heeft u nog steeds veel keuze. Buscampers met enkele bedden zijn er in verschillende lengtematen. Natuurlijk kunt u kiezen voor een handgeschakelde auto of toch liever een automaat.

Enkele bedden betekent dat er twee losse eenpersoonsbedden in de camper zitten die in de lengterichting naast elkaar zijn geplaatst. De camper is hierdoor vaak wat langer dan gemiddeld. U heeft de keuze uit de lengte 6.36 m, maar er zijn er ook met een lengte van 6 meter. De enkele bedden bevinden zich op enige hoogte, maar zijn gemakkelijk te bereiken middels enkele opstaptreden. Hierdoor ontstaat er een gigantische bergruimte onder de bedden die m.n. vanaf de achterkant van de buscamper toegankelijk is.

Waarom een buscamper met enkele bedden?

Er kunnen verschillende redenen zijn om voor een camper met enkele bedden te kiezen.
Een veelgehoord argument is het gemak waarmee beide reizigers in en uit bed kunnen stappen, maar ook de enorme bergruimte onder de bedden wordt als zeer prettig ervaren. De bedden zijn opklapbaar en maken zo gemakkelijk plaats voor bijvoorbeeld fietsen of andere grote bagage. Bovendien is het vaak alsnog mogelijk de enkele bedden om te bouwen tot een heel ruim tweepersoonsbed.

Bekijk het aanbod op onze website op uw gemak om de vele mogelijkheden te ontdekken. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Culemborg waar onze medewerkers voor u klaar staan om u uitgebreid te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!

Pin It on Pinterest