Home » Buscamper modellen » Welke buscamper is geschikt voor lange mensen?

Buscamper voor lange mensen

Is er een buscamper voor lange mensen? Jazeker! Een buscamper is geschikt voor personen met een lengte boven 2 meter. Hierbij wordt rekening gehouden met de lengte van het bed en de stahoogte in de buscamper. In dit artikel vindt u 2 buscamper modellen die interessant zijn voor lange mensen.

Bed in buscamper voor lange mensen

Is een buscamper geschikt voor lange mensen? Jazeker! Er zijn buscamper modellen met bedden en stahoogte geschikt voor mensen langer dan 2 meter.

Bed voor lange mensen

In een buscamper heeft u keuze uit een bed in de breedte van de buscamper (dwarsbed genoemd) of in de lengte richting van de buscamper. Een dwarsbed is bij onze merken (Pössl, Globecar en Adria) altijd 1,96 meter lang. Een bed in de lengte varieert tussen 1,8 en 2,08 meter. Het voordeel van een dwarsbed is dat u een kortere buscamper kan kiezen. Het voordeel van een bed in de lengte is dat u onafhankelijk van elkaar kunt in- en uitstappen.

Bent u langer dan 1,96 meter? Dan kunt u het beste kiezen voor een lengtebed tussen 1,96 en 2,08 meter. De Roadcruiser XL heeft 1 bedzijde met een lengte van 2,08 meter.

Buscamper stahoogte voor lange mensen

Een buscamper heeft een standaard stahoogte van 1,905 meter. Bent u langer dan 1,905 meter? Dan kunt u kiezen voor een buscamper met extra stahoogte. Zowel de Pössl Revolution als de Roadcruiser XL hebben een stahoogte van 2,13 meter.

Buscamper modellen voor personen langer dan 2 meter

Roadcruiser Revolution pluspunten

  • Hooggeplaatste koelkast- bijzonder goed toegankelijk. Optioneel met Slimtower absorptiekoelkast
  • Meer flexibiliteit door het elektrisch in hoogte verstelbare bed
  • Hoogwaardig lichtconcept mét extra veel verlichting
  • Royale stahoogte voor lange camperaars
  • Meubilair van hoge kwaliteit met veel opbergvakken

Roadcruiser XL pluspunten

  • Aparte badkamer
  • Echt opslagwonder met veel schappen en kasten
  • Vooral geschikt voor lange kampeerders door een bedmaat van 208 cm
  • Met een bijzonder ruimtelijk gevoel door een binnen stahoogte van 213 cm

Meer weten?

Bekijk het aanbod buscampers, lees meer artikelen in de categorie buscamper modellen of kom langs in ons Camper Experience Center, de grootste buscamper showroom van Nederland. Daar staat de koffie klaar en helpen wij u graag verder. Hier vindt u de routebeschrijving naar Buscamper Nederland.

Pin It on Pinterest