Pössl derde bed inbouwen

In dit artikel ziet en leest u hoe u in 5 stappen het derde bed in de zitgroep van een Pössl buscamper kunt inbouwen. De benodigde elementen voor dit derde bed zijn extra te bestellen.

De elementen die voor het derde bed gebruikt worden zijn extra te kiezen accessoires en worden niet standaard meegeleverd.

In 5 stappen een derde bed inbouwen

In dit artikel leggen wij uit hoe u een derde bed in de zitgroep van een Pössl kunt inbouwen. Om te beginnen heeft u hiervoor 2 extra elementen nodig. Het derde bedelement een “houten plank” en een matras. Deze elementen zijn extra te bestellen accessoires en worden niet standaard meegeleverd.

Stap 1

U zet de chauffeurs- en bijrijdersstoel zo ver mogelijk naar voren in de rijrichting.

Stap 2

Maak de drukknoppen van de tafel los door beide in te drukken. De knoppen vindt u aan de rand van de tafel. De tafel komt hierdoor los van de bovenste rail. Daarna maakt u de onderste tafelpoot los. En het tafelblad bevestigd u nu aan de onderste rail.

Stap 3

U klapt het tafelalternatief uit.

Stap 4

U pakt het derde bedelement ‘de houten plank’. U plaatst hem bovenop het uitgedraaide tafelalternatief en u klapt de poot uit. Zorg dat het derde bedelement stabiel staat.

Stap 5

U plaatst het matras op het derde bedelement. Op basis van de pasvorm ziet u welk deel van het matras waar geplaatst dient te worden.

Wij wensen u een goede nacht!

Pin It on Pinterest