Pössl derde bed inbouwen

Overweegt u een derde bed inbouwen? Of u nu reist met vrienden, familie of gewoon extra gasten wilt kunnen verwelkomen, een derde bed kan een handige toevoeging zijn in uw camper. In dit artikel bespreken we stap voor stap hoe u een derde bed kunt inbouwen in uw Pössl buscamper, zodat u voldoende slaapruimte heeft voor iedereen. 

De elementen die voor het derde bed gebruikt worden, een “houten plank” en een matras, zijn extra te kiezen accessoires en worden niet standaard meegeleverd. De benodigde elementen voor dit derde bed zijn hier extra te bestellen.

In 5 stappen een derde bed inbouwen

Wilt u meer slaapplaatsen creëren door een derde bed toe te voegen aan uw Pössl buscamper? Ontdek hoe u in slechts 5 eenvoudige stappen een derde bed kunt inbouwen in de zitgroep van uw buscamper. 

Benodigdheden

Voordat u begint, zorg ervoor dat u de benodigde materialen bij de hand heeft. U heeft twee extra elementen nodig: een ‘houten plank’ en een geschikt matras. Houd er rekening mee dat deze 2 elementen optionele accessoires zijn die apart moeten worden besteld.

Stap 1: Stoelen voorbereiden

Begin met het vrijmaken van de ruimte waar het derde bed zal worden geplaatst. Zet de chauffeurs- en bijrijdersstoel zo ver mogelijk naar voren in de rijrichting om voldoende ruimte te creëren.

Stap 2: Tafel voorbereiden

Maak de drukknoppen van de tafel los door beide in te drukken. De knoppen vindt u aan de rand van de tafel. De tafel komt hierdoor los van de bovenste rail. Daarna maakt u de onderste tafelpoot los. En het tafelblad bevestigd u nu aan de onderste rail.

Stap 3: Het tafelalternatief uitklappen

Klap het tafelalternatief uit.

Stap 4: Plaats het derde bedelement

Nu is het tijd om het derde bedelement, de houten plank, te plaatsen. Leg de plank bovenop het uitgeklapte tafelalternatief en klap de poot uit. Zorg ervoor dat het derde bedelement stevig en stabiel staat.

Stap 5: Plaats het matras

Leg tot slot het matras op het derde bedelement. Op basis van de pasvorm ziet u welk deel van het matras waar geplaatst dient te worden. En zorg dat het comfortabel ligt.

Met deze eenvoudige stappen kunt u snel en gemakkelijk een derde bed toevoegen aan uw Pössl buscamper, waardoor u meer slaapruimte creëert voor uzelf en uw reisgenoten. Wij wensen u een rustgevende en goede nacht, waar u ook bent!

Meer weten?

Bekijk het aanbod buscampers met 3e bed optie, lees meer artikelen in de categorie interieur of kom langs in ons Camper Experience Center, de grootste buscamper showroom van Nederland. Daar staat de koffie klaar en helpen wij u graag verder. Hier vindt u de routebeschrijving naar Buscamper Nederland.

Pin It on Pinterest