Kampeerbus kopen

Overweegt u een kampeerbus te kopen of een kampeerbusje te huren? Buscamper Nederland is de enige importeur in Nederland van de buscamper-merken Pössl en Globecar. Daarnaast zijn we dealer van de prachtige kampeerbussen van Adria.

Pössl, Globecar en Adria. Stuk voor stuk merken met een goede reputatie op het gebied van comfort en kwaliteit.

Kampeerbus kopen

Op onze website vindt u altijd een ruim en actueel aanbod, zodat u precies weet welke kampeerbus u kunt kopen. Hier kunt u zich op uw gemak verdiepen in de mogelijkheden en welk kampeerbusje u het meest aanspreekt. Vervolgens nodigen wij u graag uit in onze showroom in Culemborg om het kampeerbusje dat u misschien wilt kopen in het echt te komen bewonderen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u deskundig te adviseren en alle mogelijkheden te laten zien.

Kampeerbus huren

Weet u niet of uw ideale kampeerbus te koop staat? Bijvoorbeeld omdat u niet goed weet wat u wel en niet prettig vindt of essentieel vindt bij een kampeerbus? Bij Buscamper Nederland is het ook mogelijk een kampeerbusje te huren. Na een ontspannen vakantie weet u zo zeker wat u gemist heeft en wat u wel heel fijn vond. Besluit u daarna tot kopen over te gaan? Profiteer dan van onze aantrekkelijke kortingsregel!

 

Pin It on Pinterest