Kampeerbus kopen

Overweegt u een kampeerbus te kopen of een kampeerbusje te huren? Buscamper Nederland is de enige importeur in Nederland van de buscamper-merken Pössl en Globecar. Daarnaast zijn we dealer van de prachtige kampeerbussen van Adria.

Kampeerbus op de weg

Pössl, Globecar en Adria. Stuk voor stuk merken met een goede reputatie op het gebied van comfort en kwaliteit.

Kampeerbus kopen

Bent u op zoek naar een kampeerbus? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij hebben altijd ruim 50 kampeerbussen in onze showroom in Culemborg staan. En u kunt het actuele aanbod op uw gemak op onze website bekijken. Weet u nog niet precies naar welk model u op zoek bent? Bekijk dan eerst onze camper keuzehulp. De camper keuzehulp brengt u in een paar eenvoudige stappen naar uw ideale droomcamper! Of bekijk de video hieronder.

 

In 4 eenvoudige stappen naar uw ideale buscamper

Een Pössl kampeerbus kopen?

Een Pössl kampeerbus kopen betekent investeren in Duitse vakmanschap en innovatie. Pössl staat bekend om zijn hoogwaardige campervans met doordachte ontwerpen die ruimte maximaliseren zonder concessies te doen aan comfort. Met modellen zoals de Pössl Roadcamp R en Pössl 2Win Plus, biedt het merk compacte kampeerbussen met slimme indelingen en hoogwaardige voorzieningen.

Een Pössl kampeerbus belooft niet alleen flexibiliteit en mobiliteit op de weg, maar ook een comfortabele leefruimte met keukenfaciliteiten, badkamer en slaapgelegenheid. Of u nu een weekendje weg wilt of een langere roadtrip plant, een Pössl kampeerbus is ontworpen om aan de behoeften van avontuurlijke reizigers te voldoen.

Een Globecar kampeerbus kopen?

Een Globecar kampeerbus kopen betekent instappen in de wereld van compacte luxe en doordachte ontwerpen. Globecar staat bekend om zijn innovatieve campervans die de perfecte balans bieden tussen mobiliteit en comfort. Met modellen zoals de Globescout Elegance en de Campscout Elegance geniet je van Duitse degelijkheid en slimme indelingen.

Een Adria kampeerbus kopen?

Een Adria kampeerbus kopen opent de deur naar een wereld van comfortabel en flexibel reizen. Het Sloveense merk Adria staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, wat duidelijk te zien is in modellen zoals de Adria Twin Supreme en Adria Twin Sports. Deze campervans combineren doordachte indelingen met eigentijds design en geavanceerde voorzieningen.

Liever eerst een kampeerbus huren?

Weet u niet of uw ideale kampeerbus te koop staat? Bijvoorbeeld omdat u niet goed weet wat u wel en niet prettig vindt of essentieel vindt bij een kampeerbus? Bij Buscamper Nederland is het ook mogelijk een kampeerbusje te huren. Na een ontspannen vakantie weet u zo zeker wat u gemist heeft en wat u wel heel fijn vond. Besluit u daarna tot kopen over te gaan? Profiteer dan van onze aantrekkelijke kortingsregel!

Kom langs in ons Camper Experience Center

Op onze website vindt u altijd een ruim en actueel aanbod, zodat u precies weet welke kampeerbus u kunt kopen. Heeft u een vraag of wilt u graag een kampeerbus van binnen ervaren? Of een proefrit maken? Kom dan langs in ons Camper Experience Center, de grootste buscamper showroom van Nederland. Daar helpen wij u graag verder. Bekijk hier de routebeschrijving naar Buscamper Nederland

Pin It on Pinterest