In 4 eenvoudige stappen naar uw ideale buscamper indeling

We nemen u graag mee langs 4 eenvoudige stappen die u brengen bij uw ideale buscamper indeling. Gaat u mee?

Stap 2 de lengte van de camper

Bent u op zoek naar een buscamper? Met deze 4 eenvoudige stappen helpen wij u graag op weg.

In de grootste buscamper showroom van Nederland hebben wij 4 eenvoudige stappen uitgewerkt om je te helpen in de keuze van de ideale buscamper indeling.

Video hoofdstukken
0:10 Stap 1 Slapen
0:23 Stap 2 De lengte van de buscamper
0:42 Stap 3 De badkamer
0:58 Stap 4 De inrichting van de buscamper

Stap 1: Waar wilt u slapen? 

Stap 1 gaat over slapen. U kunt slapen op het dak in een buscamper met hefdak. U kunt slapen op een dwarsbed of een bed in de lengte. En u kunt ook nog een derde bed maken in de cabine. En dat is alleen nog maar stap 1.

Stap 2 Welke lengte past bij u?

Stap 2 gaat over de lengte van de buscamper. We hebben in de showroom verschillende lengtes staan. Vanaf 5.00 meter, een 5.41 , een 5.99 en een 6.36. Welke lengte past het beste bij u? We hebben ze hier voor u uitgebeeld.

Stap 3 Welk type badkamer past bij u?

In stap 3 hebben we het over de badkamer. Er zijn 3 verschillende badkamer types. Type 1 heeft een vaste deur. Type 2 een ruimtedouche en type 3 een zwenkwand.

Stap 4 Inrichting van de buscamper

Stap 4 gaat over de inrichting van de buscamper. Persoonlijk vindt ik dat een van de leukste stappen om u in mee te nemen. Zo kunt u bijvoorbeeld nadenken over een skyroof voor extra lichtinval. Of wilt u hier juist extra opbergruimte? U kunt ook nadenken over de indeling van keuken, bijvoorbeeld waar u de koelkast wilt hebben. Ook de kleur van de bekleding of de indeling van de opbergruimte kunt u kiezen. En u kunt zelfs nog de buitenkleur van de camper bepalen.

Ontdek alle mogelijkheden

U kunt al deze mogelijkheden rustig komen bekijken bij ons in de grootste buscamper showroom van Nederland in Culemborg. We helpen u graag en de koffie staat klaar!

Bekijk hier welke buscamper modellen nu in de showroom staan.

Pin It on Pinterest