2 persoons camper huren

Wilt u een 2 persoons camper huren voor een romantisch uitje of een gezellige campervakantie? Bij ons bent u op de juiste bestemming! Want wij bieden splinternieuwe campers speciaal ontworpen voor twee personen. Onze huurcampers zijn compact en gemakkelijk te besturen en parkeren. Bovendien zijn ze volledig uitgerust met alle benodigdheden, waaronder een comfortabel bed, douche, toilet, keuken, warm water en verwarming. Sluit je aan bij meer dan 2.000 tevreden klanten en beleef een onvergetelijk avontuur!

2 persoons camper

“Bij ons vindt u uitsluitend splinternieuwe campers van het betrouwbare merk Pössl. Gecombineerd met een all-risk verzekering, persoonlijke assistentie 7 dagen in de week tot 10 uur ‘s avonds en 24/7 pechhulp in heel Europa, bent u verzekerd van zorgeloos genieten.”

Voordelen van een 2 persoons camper huren?

Een tweepersoons camper huren biedt diverse voordelen. Om te beginnen zijn de huurcampers compact van formaat, waardoor ze wendbaarder zijn dan grotere (half)integraal campers. Hierdoor kunt u de camper eenvoudig parkeren in drukke stadscentra en bij supermarkten. Bovendien zijn onze 2 persoons campers ideaal voor stedentrips, het navigeren door smalle straatjes en het verkennen van avontuurlijke bergwegen.

Tip: Het rijden in een buscamper voelt aan als het rijden in een normale auto. Maakt u zich dan ook geen zorgen over de wegligging en de rijervaring. Het enige waar extra rekening mee gehouden dient te worden is de lengte van het voertuig.

Alle huurcampers van Buscamper Nederland zijn uitgerust met voorzieningen voor 2 personen of meer. Denk aan een ruime zitgroep voor 4 personen, 2 (+1 optioneel) slaapplaatsen, een verswatertank, een warmwatertank, gasflessen, oplaadpunten en voldoende bewegingsruimte. Daarnaast bieden onze campers ook voldoende opbergruimte voor 2 personen. Onder het bed is er plaats voor grote spullen zoals tafels, stoelen, een barbecue en andere sport- en hobby-uitrustingen.

Nog een bijkomend voordeel is dat al onze 2 persoons campers met een B-rijbewijs te besturen zijn.

Wilt u nog meer voordelen ontdekken? Lees het artikel ‘Wat zijn de voordelen van een Buscamper’.

Waarom een 2 persoons camper huren via Buscamper Nederland

Altijd gloednieuwe buscampers

i

Uitgebreide uitleg bij ophalen

Huren met 24/7 Europese pechhulp

Huurcampers te bekijken in onze showroom

Incl. fietsendrager voor elektrische fietsen

Na huren mogelijkheid tot kopen met korting

Zodra u bij ons een 2 persoons camper huurt, staat deze voor u klaar op zaterdag om 10:00 uur (in de meeste gevallen kunt u zelfs al op vrijdagmiddag met uw avontuur beginnen). Het parkeren van uw eigen auto voor onze showroom op de openbare weg is kosteloos. Bij terugkomst verwachten we de camper weer op vrijdag om 12:00 uur terug.

Onze huurcampers zijn compleet uitgerust met alles wat u onderweg nodig heeft, inclusief een fietsendrager voor twee elektrische fietsen, gasflessen en stroomkabels. U krijgt een buscamper die klaar is voor vakantie, waarbij u alleen nog maar uw eigen servies, pannen, bestek, campingstoelen, -tafels en beddengoed hoeft mee te nemen.

2 persoons camper aan zee

Peter en Corina hebben 10 jaar bij ons gehuurd

“We huren nu al 10 jaar bij Buscamper Nederland, misschien niet de goedkoopste maar een fijn bedrijf, korte lijnen, goede service ook als er onderweg eens iets van storing is, 24/7 bereikbaar en altijd nieuwe campers voorzien van fietsendragers voor onze E-bikes. Alles wat bij het kamperen hoort, beddengoed, servies en andere inventaris, buiten stoelen etc hebben we van onszelf. Dit geeft tijdens de vakantie het gevoel dat het onze eigen camper is.”

Wilt u meer lezen over de avonturen van Peter en Corina? Bekijk dit artikel wat zij zelf geschreven hebben.

Op avontuur met een 2 persoons buscamper?

Bent u klaar om een camper te huren voor 2 personen? Bekijk ons aanbod splinternieuwe huurcampers. Of kom vrijblijvend langs in onze showroom in Culemborg waar u de verhuurmodellen van binnen en buiten kunt bekijken, proefliggen en -zitten. Wij verwelkomen u graag!

Pin It on Pinterest