Je Buscamper sfeervol inrichten

Ga jij een langere tijd op reis en wil je van je Buscamper je thuis maken? Kijk dan het filmpje van Anita en Joeri hoe zij hun Buscamper sfeervol inrichten.

Anita en Joeri maken lange reizen. In hun Buscamper Ollie hebben zij een fimpje gemaakt met tips en tricks hoe zij van hun Buscamper een thuis maken.

Buscamper sfeervol inrichten

Wil je een buscamper gaan aanschaffen? Dan denk je na over allerlei belangrijke zaken, zoals onder andere de lengte van de bus, wil je bedden in de breedte of in de lengte? Wil je een hangkast voor je kleding, of vind je dat niet zo belangrijk? Als je die keuzes hebt gemaakt, dan kun je naar het interieur kijken. Ga je voor een warme look, met bruine tinten? Of wil je liever een moderne strakke uitstraling?

Als je net zoals wij voor een langere tijd op pad gaat, wil je het misschien gezellig en persoonlijk maken. Hoe wij dat hebben gedaan, laten we je in deze video zien!

Groen

Niets maakt het zo gezellig, als planten in de woonkamer. Een beetje groen of een beetje kleur, doet een heleboel voor het huiskamer effect. Je kunt bijvoorbeeld aan je familie en vrienden vragen om een plantje mee te geven. Zo heb je ook een leuk aandenken aan hen. Vetplanten, een cactus of een stekje. Alles doet het eigenlijk goed. Vraag vooral om een plant welke niet zo veel aandacht nodig heeft. Tijdens het rijden zetten wij de plantjes vast, met zelf klevend klittenband, of ergens in een vakje waar het niet schuiven kan. Als je ergens voor langere tijd op een plek staat, zet je ze gezellig op tafel.

Opgeruimd staat netjes

Je hebt ze net al voorbij zien komen, deze organisers van het Duitse merk Vantale. Super handig voor allerlei kleine dingen die je snel bij de hand wilt hebben. Wij gebruiken ze ook voor de planten, om ze daar in op te bergen tijdens het rijden. Het leuke van dit systeem is dat je het helemaal zelf kunt samenstellen, naar grote en naar kleur. Het bestaat uit een bord, dat je met vier schroeven vast kunt maken. Daarna kun je de verschillende bakjes met een drukknopen systeem vastmaken, op een plek die jij wenst.

Een vleugje romantiek

Verlichting is natuurlijk ontzettend belangrijk in je buscamper; je wilt alles goed kunnen zien. Sfeerverlichting maakt het gezellig. Wij hebben deze slinger, van Cottonballs. Je kan ze zelf samenstelling, in lengte, kleuren en het aantal ballen die je wilt. De slinger is overdag decoratie, mooi voor het raam. S ’avonds geeft het romantisch licht.

Om in weg te kruipen

Kleedjes, dekentjes en kussentjes, ze zijn niet alleen heel erg functioneel. Maar ze maken ook de inrichting persoonlijker. Dit vintage tafelkleedje beschermt ook onze tafel tegen vlekken en krasjes. Een wollen deken op bed is fijn voor de koudere nachten. Fleecedekens die we binnen handbereik hebben om mee te nemen naar buiten. Én natuurlijk placemats in de kleur van onze buscamper!

Vrolijke vogels

Saaie witte borden zijn niet aan ons besteed, je moet er drie keer per dag van eten. Het servies van Rice is van kunststof, en komt in allerlei kleuren en patronen. Zo word het allemaal een stuk gezelliger, met deze vogeltjes op je bord.

Een rijdend foto album

Als je net als wij langer op reis bent, dan ga je op een gegeven moment toch je familie en vrienden missen. Dan is het super leuk als je een kaartje of foto van hen bij je hebt in de buscamper.  Vraag je omgeving om een lief kaartje te schrijven of je een grappige foto te geven. Zo heb je straks een rijdend foto-album. Wij hangen deze op kleine prikborden, deze kun je bevestigen met dubbelzijdige tape. Of je kunt met kneedgum een collage maken. Het leuke is dat je die altijd kan variëren.

Als wij voor langere tijd stil staan, kunnen wij deze mini-schilderijen neerzetten.

Pin It on Pinterest