Home » Interieur » Buscamper sfeervol inrichten

Buscamper sfeervol inrichten

Gaat u een langere tijd op reis en wilt u van uw buscamper uw thuis maken? Kijk dan het filmpje van Anita en Joeri hoe zij hun buscamper sfeervol inrichten.

Inrichting in de buscamper

Anita en Joeri maken lange reizen. In hun buscamper genaamd ‘Ollie’ hebben zij een video gemaakt met tips en tricks over hoe zij van hun buscamper een thuis hebben gemaakt.

Buscamper sfeervol inrichten

Wilt u een buscamper gaan aanschaffen? Dan denkt u na over allerlei belangrijke zaken, zoals onder andere de lengte van de bus, wilt u de bedden in de breedte of in de lengte? Wilt u een hangkast voor uw kleding, of vindt u dat niet zo belangrijk? Als u die keuzes (camper keuzehulp) heeft gemaakt, dan kunt u naar het interieur kijken. Gaat u voor een warme look, met bruine tinten? Of wilt u liever een moderne strakke uitstraling?

Als u net zoals wij voor een langere tijd op reis gaan, wit u het misschien gezellig en persoonlijk maken. Hoe wij dat hebben gedaan, laten we u in deze video zien!

Groen

Niets maakt het zo gezellig, als planten in de woonkamer. Een beetje groen of een beetje kleur, doet een heleboel voor het huiskamer effect. U kunt bijvoorbeeld aan uw familie en vrienden vragen om een plantje mee te geven. Zo heeft u ook een leuk aandenken aan hen. Vetplanten, een cactus of een stekje. Alles doet het eigenlijk goed. Vraag vooral om een plant welke niet zo veel aandacht nodig heeft. Tijdens het rijden zetten wij de plantjes vast, met zelf klevend klittenband, of ergens in een vakje waar het niet schuiven kan. Als u ergens voor langere tijd op een plek staat, zet u ze gezellig op tafel.

Opgeruimd staat netjes

U heeft ze net al voorbij zien komen, deze organisers van het Duitse merk Vantale. Super handig voor allerlei kleine dingen die u snel bij de hand wilt hebben. Wij gebruiken ze ook voor de planten, om ze daar in op te bergen tijdens het rijden. Het leuke van dit systeem is dat u het helemaal zelf kunt samenstellen, naar grote en naar kleur. Het bestaat uit een bord, dat u met vier schroeven vast kunt maken. Daarna kun u de verschillende bakjes met een drukknopen systeem vastmaken, op een plek die u wenst.

Een vleugje romantiek

Verlichting is natuurlijk ontzettend belangrijk in uw buscamper; u wilt alles goed kunnen zien. Sfeerverlichting maakt het gezellig. Wij hebben deze slinger, van Cottonballs. U kunt ze zelf samenstelling, in lengte, kleuren en het aantal ballen die u wilt. De slinger is overdag decoratie, mooi voor het raam. S ’avonds geeft het romantisch licht.

Om in weg te kruipen

Kleedjes, dekentjes en kussentjes, ze zijn niet alleen heel erg functioneel. Maar ze maken ook de inrichting persoonlijker. Dit vintage tafelkleedje beschermt ook onze tafel tegen vlekken en krasjes. Een wollen deken op bed is fijn voor de koudere nachten. Fleecedekens die we binnen handbereik hebben om mee te nemen naar buiten. Én natuurlijk placemats in de kleur van onze buscamper!

Vrolijke vogels

Saaie witte borden zijn niet aan ons besteed, u moet er drie keer per dag van eten. Het servies van Rice is van kunststof, en komt in allerlei kleuren en patronen. Zo word het allemaal een stuk gezelliger, met deze vogeltjes op uw bord.

Een rijdend foto album

Als u net als wij langer op reis bent, dan gaat u op een gegeven moment toch uw familie en vrienden missen. Dan is het super leuk als u een kaartje of foto van hen bij u heeft in de buscamper.  Vraag uw omgeving om een lief kaartje te schrijven of u een grappige foto te geven. Zo heeft u straks een rijdend foto-album. Wij hangen deze op kleine prikborden, deze kunt u bevestigen met dubbelzijdige tape. Of u kunt met kneedgum een collage maken. Het leuke is dat u die altijd kan variëren.

Als wij voor langere tijd stil staan, kunnen wij deze mini-schilderijen neerzetten.

Meer weten?

Lees meer over het interieur van een buscamper, stel uw vraag, of kom langs in onze showroom in het midden van het land. Daar helpen wij u graag verder. 

Pin It on Pinterest