Pössl Skyroof

Met de SkyRoof© zet Pössl weer een nieuwe maatstaf voor de sector. Het dakraam boven de cabine geeft een ruimtelijk gevoel en tevens een buiten gevoel door de licht inval binnen.

Pössl SkyRoof© laat de camper groter lijken en laat veel licht binnen. Dankzij slimme technologie kan het dakraam ook geopend worden. Het geheel ziet er elegant uit en is optimaal geïntegreerd in de camper.

Innovatie is altijd een prioriteit bij Pössl

Om van een bestaande oplossing een nog innovatievere en uiteindelijk betere oplossing te maken, heeft Pössl samengewerkt met de Zweedse fabrikant van caravaninstallaties Dometic en een nieuw type Pössl SkyRoof© voor buscampers ontwikkeld. Door patent alleen verkrijgbaar bij Pössl.

Exclusieve lichtoplossing

Skyroofs zien er goed uit, laten veel licht binnen, zijn betaalbaar en laten de camper ruimer aanvoelen. Pössl SkyRoof© is gebouwd volgens het principe van het S4 luxeraam met een zelfstandig, stabiel en volledig geïsoleerd kunststof kozijn met geïntegreerde rolgordijnen om te kunnen verduisteren en eventueel warmte buiten te houden.

 

SkyRoof standaard voor Summit Prime modellen

Pin It on Pinterest