Pössl Skyroof

Pössl Skyroof©? Ja Pössl zet weer een nieuwe maatstaf voor de sector. Het dakraam boven de cabine geeft een ruimtelijk gevoel en tevens een buiten gevoel door de licht inval binnen.

Pössl Skyroof

Pössl SkyRoof© laat de camper groter lijken en laat veel licht binnen. Dankzij slimme technologie kan het dakraam ook geopend worden. Het geheel ziet er elegant uit en is optimaal geïntegreerd in de camper.

Innovatie is altijd een prioriteit bij Pössl

Om van een bestaande oplossing een nog innovatievere en uiteindelijk betere oplossing te maken, heeft Pössl samengewerkt met de Zweedse fabrikant van caravaninstallaties Dometic en een nieuw type Pössl SkyRoof© voor buscampers ontwikkeld. Door patent alleen verkrijgbaar bij Pössl campers.

Exclusieve lichtoplossing

De Pössl Skyroof© ziet er goed uit, laten veel licht binnen, zijn betaalbaar en laten de camper ruimer aanvoelen. Het dakraam is gebouwd volgens het principe van het S4 luxeraam met een zelfstandig, stabiel en volledig geïsoleerd kunststof kozijn met geïntegreerde rolgordijnen om te kunnen verduisteren en eventueel warmte buiten te houden.

Pössl Skyroof© van binnen
Pössl Skyroof© van buiten

Summit Prime modellen

De Skyroof© zit standaard op alle 3 de Summit Prime modellen.

Meer weten?

Bekijk het aanbod buscampers, lees meer artikelen in de categorie buscamper modellen of kom langs in ons Camper Experience Center, de grootste buscamper showroom van Nederland. Daar staat de koffie klaar en helpen wij u graag verder. Hier vindt u de routebeschrijving naar Buscamper Nederland.

Pin It on Pinterest