Pössl camper huren

Wilt u een Pössl camper huren? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Want Buscamper Nederland is officieel dealer van Pössl en wordt ook wel Pössl centrum Nederland genoemd. Wij verhuren uitsluitend splinternieuwe Pössl campers zodat u als een vrije vogel zorgeloos kunt genieten. Ruim 2.000 klanten gingen u al voor.

Pössl camper aan het water

“Bij ons vindt u uitsluitend splinternieuwe campers van het betrouwbare merk Pössl. Gecombineerd met een all-risk verzekering, persoonlijke assistentie 7 dagen in de week tot 10 uur ‘s avonds en 24/7 pechhulp in heel Europa, bent u verzekerd van zorgeloos genieten.”

Waarom een Pössl camper huren?

Een Pössl camper huren biedt verschillende voordelen. We hebben de belangrijkste voordelen hieronder voor u op een rijtje gezet:

Pössl kwaliteit en betrouwbaarheid
Pössl is marktleider op het gebied van buscampers en biedt al meer dan 30 jaar kwaliteit, comfort en innovatie. Dit zorgt voor betrouwbare buscampers waardoor u onderweg niet snel pech zult hebben en u uw geplande routes zorgeloos rijdt. 

Compact en wendbaar
Pössl campers zijn compact en wendbaar, waardoor ze gemakkelijk te manoeuvreren zijn op smalle wegen en in druk stadsverkeer. Dit maakt Pössl campers ideaal voor een citytrip, avontuurlijke bergwegen en het verkennen van schilderachtige dorpjes.

Efficiënt gebruik van ruimte
Ondanks het compacte formaat van een Pössl camper is er voldoende bewegingsruimte binnenin. Door slimme indelingen en opbergoplossingen heeft u alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zonder in te leveren op comfort. Deze comfort zult u zowel tijdens het rijden als wanneer het een dagje wat slechter weer is ervaren. Tevens is er voldoende bergruimte om hobby- en sportuitrustingen mee te nemen.

Moderne voorzieningen
Pössl campers zijn uitgerust met moderne voorzieningen; comfortabele slaapplaatsen, een keuken, koelkast, badkamer, toilet, warm water, oplaadpunten en verwarming. Hierdoor geniet u tijdens uw reis van alle gemakken die u thuis ook heeft.

Kortom, Pössl campers zijn populair vanwege hun kwaliteit, betrouwbaarheid en comfort. En door een Pössl camper te huren bent u verzekerd van een zorgeloze campervakantie.

Op reis met een Pössl camper

Wanneer u besluit om een Pössl camper te huren, begint uw avontuur zodra u de huurcamper heeft opgehaald en deze is ingericht. Of u nu van plan bent om naar een specifieke locatie af te reizen of gewoon op goed geluk een bepaalde richting op te gaan, wat uw plan ook is, de Pössl camper is de perfecte metgezel. Met zijn compacte formaat en handige indeling biedt een Pössl camper u de vrijheid om te gaan en staan waar u maar wilt, terwijl u geniet van het comfort en gemak van uw eigen mobiele huisje. Of u nu langs schilderachtige kustwegen rijdt, door schilderachtige dorpjes slentert of gewoon onder de sterrenhemel wilt slapen, met een Pössl camper bent u klaar voor elk avontuur.

Pössl camper huren via Buscamper Nederland

Altijd gloednieuwe buscampers

i

Uitgebreide uitleg bij ophalen

Huren met 24/7 Europese pechhulp

Huurcampers te bekijken in onze showroom

Incl. fietsendrager voor elektrische fietsen

Na huren mogelijkheid tot kopen met korting

Zodra u bij ons een Pössl camper huurt, kunt u de camper op zaterdag om 10:00 uur ophalen (in veel gevallen zelfs al op vrijdagmiddag). U kunt uw auto voor onze showroom langs de openbare weg kosteloos parkeren. Op vrijdag om 12:00 uur verwachten wij u weer terug.

Onze huurcampers zijn standaard uitgerust met alles wat u nodig heeft voor onderweg, inclusief een fietsendrager voor twee elektrische fietsen, gasflessen en stroomkabels. U huurt een vakantie klare buscamper, waarbij u alleen nog uw eigen serviesgoed, pannen, bestek, campingstoelen, -tafels en beddengoed hoeft mee te nemen. Bovendien biedt de camper voldoende ruimte voor extra bagage.

Hier vindt u meer informatie over camper huren en de huurvoorwaarden.

kleine camper huurmodellen

Op zaterdagochtend om 10:00 uur staat de huurcamper klaar om opgehaald te worden (in de meeste gevallen kunt u de buscamper al op vrijdagmiddag meenemen). Het parkeren van uw eigen auto, voor onze showroom op de openbare weg, is kosteloos. Bij terugkomst verwachten we de camper weer op vrijdag om 12:00 uur terug.

Aanbod Pössl huurcampers

Bent u klaar voor een Pössl avontuur op 4 wielen? Bekijk ons aanbod splinternieuwe Pössl campers of kom vrijblijvend langs in onze showroom in Culemborg waar u de verhuurmodellen van binnen en buiten kunt bekijken en proefliggen en -zitten. De koffie staat klaar.

Pin It on Pinterest