Over Pössl

Toen Peter Pössl eind jaren tachtig zijn eerste camper met bestelwagen ontwierp die geschikt was voor alledaags gebruik, opende hij voor veel mensen volledig nieuwe mogelijkheden. Want met een Buscamper ben je net zo veelzijdig als het leven zelf.

De buscamper is 100% Duits en het wordt nog altijd gemaakt door een familie bedrijf. Het merk maakt al ruim 30 jaar uitsluitend buscampers. Dit is uniek in de camper wereld. Door de historie en kwaliteit is Pössl het meest verkochte buscamper merk. Het voordeel hiervan voor u is de goede courantheid, ruime beschikbaarheid van onderdelen, goede handleidingen en een merk die er voor de lange termijn is.

Pössl buscamper op de weg in Noorwegen

Deze flexibiliteit, hoge kwaliteit “handgemaakt in Duitsland” en vele frisse ideeën hebben van Pössl de meest populaire buscamper fabrikant gemaakt met de grootste selectie producten in zijn klasse. Ook al zijn er tegenwoordig een groot aantal buscampers op de markt, geen enkele andere fabrikant kan terugvallen op meer dan 30 jaar ervaring in deze categorie. Daarom is Pössl in elk opzicht het origineel.

Vandaag een auto voor dagelijks gebruik, morgen een busje, overmorgen een kantoor op wielen en een vakantiehuis in het weekend. – Pössl.

Pin It on Pinterest