Opklapbaar tafelblad

Pössl heeft een nieuw systeem ontwikkeld voor de eettafel, het ‘Table Easy Move’ systeem. Het tafelblad is eenvoudig opklapbaar, makkelijk te demonteren en op te bergen. Dit is zowel praktisch als ook zeer veilig tijdens het rijden.

Met dit nieuwe tafelconcept van PÖSSL kunt u veilig rijden.

Het ‘Table Easy Move’ systeem

Het ‘Table Easy Move’ systeem bestaat uit een klein en groot tafelblad. Beide tafelbladen zijn via een rails stevig bevestigd. Hierdoor is de tafel zeer stabiel en maakt het geen geluid tijdens het rijden. Stopt u voor een drankje? Dan kunt u het kleine tafelblad uitklappen. Wanneer u gaat dineren kunt u in een paar eenvoudige stappen het kleine tafelblad inklappen en het grote tafelblad uitklappen. Omdat het grote tafelblad geen tafelpoot heeft ervaart u meer beenruimte.

Wanneer u weer gaat rijden klapt u in een paar eenvoudige stappen het tafelblad in. Op die manier kan de tafel bij een botsing niet naar voren worden geslingerd en rijdt u uiterst veilig. De Easy Move-tafel stelt daarmee nieuwe veiligheidsnormen voor het achterste gedeelte.

 

Zo werkt het

De voordelen van een ‘Easy Move tafel’

De ‘Easy Move tafel’ is ontwikkeld om veilig te kunnen reizen. Daarnaast heeft dit tafelsysteem nog een aantal mooie en slimme details waardoor de volgende voordelen ontstaan:

  • meer beenruimte onder de tafel (geen tafelpoot)
  • een uitschuifbaar tafelblad met bekerhouder
  • het tafelblad kan ingeklapt worden voor meer ruimte (bijvoorbeeld voor een ladder om in het pop-up dak te komen)
  • het tafelblad kan opgeborgen worden
  • de tafel is zeer stabiel en maakt geen geluid tijdens het rijden

Standaard in Summit 540

De ‘Easy Move tafel’ is alleen beschikbaar in de Summit 540.

Pin It on Pinterest