Maxview Roam Wifi Internet antenne

875,00

Ideale oplossing voor 4G/5G internet in de camper; om op afstand te werken, uw reisblog bij te werken, uw foto’s te mailen en voor alle andere denkbare entertainment waarvoor een goede internetverbinding nodig is.

Prijs is inclusief BTW en montage.

Afspraak maken
Categorie:

Beschrijving

Internet in de camper

Tegenwoordig is internet in de camper een essentieel aspect geworden voor moderne reizigers. Of u nu een avontuurlijke roadtrip maakt, op een camping staat, wifi in de camper is dan een waardevolle toevoeging. Met draadloos internet aan boord van uw camper kunt u eenvoudig in contact blijven met vrienden en familie, genieten van streamingdiensten voor entertainment, online routeplanning gebruiken, en zelfs productief blijven met werk of studie. De Maxview Roam Wifi Internet antenne is daar ideaal voor. Deze antenne belooft mogelijk een verbeterde ontvangst, wat cruciaal is voor een betrouwbare internetverbinding, vooral in afgelegen gebieden.

Hoe werkt de Maxview Roam Wifi antenne?

De Maxview is een krachtige 4G/5G wifi-oplossing die zorgdraagt voor een goede internetverbinding tijdens uw reizen in heel Europa. Ook in gebieden met een zwakke dekking. U maakt verbinding bij stilstand maar ook tijdens het rijden. De Maxview Roam router is geschikt voor iedere serviceprovider en elke simkaart. U gebruikt dus het netwerk dat het beste bij u past.

Prijs wifi antenne

De wifi antenne kost € 875,- Deze prijs is inclusief BTW en montage en exclusief simkaart. Bekijk telecomaanbieders in Nederland voor een simkaart.

Bekijk meer buscamper accessoires in de categorie Beeld en geluid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Maxview Roam Wifi Internet antenne” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Pin It on Pinterest