Home » Buscamper huren » Kleine camper huren

Kleine camper huren

Wilt u een kleine camper huren? Dan bent u op de juiste bestemming aangekomen! Want Buscamper Nederland staat bekend als dé specialist op het gebied van kleine (bus)campers. Wij verhuren alleen splinternieuwe campers zodat u zorgeloos kunt genieten van uw camper avontuur! Ruim 2.000 klanten gingen u al voor.

kleine camper aan zee

“Bij ons vindt u uitsluitend splinternieuwe campers van het betrouwbare merk Pössl. Gecombineerd met een all-risk verzekering, persoonlijke assistentie 7 dagen in de week tot 10 uur ‘s avonds en 24/7 pechhulp in heel Europa, bent u verzekerd van zorgeloos genieten.”

Op avontuur met een kleine camper?

Zodra u besluit om een campertje te huren, heeft u waarschijnlijk al een specifieke reis in gedachten. Of het nu gaat om het verkennen van de Portugese kust, het trotseren van bergpassen in Zwitserland of Oostenrijk, of het ontdekken van de kronkelende wegen langs de majestueuze fjorden van Noorwegen, elke camper in onze vloot is de perfecte metgezel voor uw avontuur. Maar waarom zou u niet kiezen voor het avontuur met een kleine camper? Met een compacte camper kunt u namelijk afgelegen plekken bereiken, smalle wegen trotseren en genieten van de vrijheid van het reizen zonder beperkingen. Laat ons uw reis naar het onbekende mogelijk maken met onze selectie van kleine, maar toch krachtige huurcampers.

Kleine camper huren. Welk formaat?

Wij verhuren compacte campers in verschillende formaten. De kleinste huurcamper (Huurcamper E) heeft een lengte van 5,14 meter, een hoogte van 1,93 meter en een breedte van 1,94 meter. Een ideale camper voor een stedentrip want met dit formaat kunt u gemakkelijk door smalle straten rijden, fileparkeren in stadscentra en zelfs in een parkeergarage parkeren! De camper is van alle gemakken voorzien waardoor dit model ook geschikt is voor lange reizen.

De op één na kleinste huurcamper (Huurcamper A) is 5,41 meter lang, (2,58 meter hoog en 2,05 meter breed) en is daarmee 27 centimeter langer dan de kleinste huurcamper. De buscamper is bijna net zo wendbaar als een auto en past met gemak in een parkeervak. De voorzieningen in deze buscampers zijn gelijk aan de voorzieningen in de grotere buscampers en hierdoor perfect voor avontuurlijke roadtrips door Europa. 

De buscampers met een lengte van 5,99 meter (Huurcamper B en Huurcamper D) passen nog steeds in een parkeervak (let wel altijd op het fietsenrek achterop de camper). Huurcamper B heeft een dwarsbed waardoor u extra ruimte bij de zitgroep heeft. Huurcamper D heeft daarentegen juist extra ruimte in het slaapgedeelte door de bedden in lengterichting. Daarbij heeft u het voordeel dat u onafhankelijk van elkaar in- en uit bed kunt stappen.

De langste huurcamper (Huurcamper C) in onze huurvloot heeft een lengte van 6,36 meter (2,58 meter hoog en 2,05 meter breed). In vergelijking met een ‘gewone camper’ is deze nog steeds klein en compact van formaat. In dit model heeft u iets meer ruimte in het slaapgedeelte en een extra grote koelkast.

Zo werkt een kleine camper huren bij Buscamper Nederland

Altijd gloednieuwe buscampers

i

Uitgebreide uitleg bij ophalen

Huren met 24/7 Europese pechhulp

Huurcampers te bekijken in onze showroom

Incl. fietsendrager voor elektrische fietsen

Na huren mogelijkheid tot kopen met korting

Zodra u kiest om een kleine camper te huren bij Buscamper Nederland dan kiest u voor een kwalitatieve en betrouwbare buscamper. Onze huurcampers zijn standaard voorzien van alles wat u onderweg nodig heeft. Denk aan een fietsendrager voor twee (elektrische) fietsen, gasflessen en stroomkabels. U huurt een praktisch vakantie klare buscamper, waarbij u alleen nog uw eigen serviesgoed, pannen, bestek, campingstoelen, -tafels en beddengoed hoeft mee te nemen. Daarnaast biedt de camper nog voldoende ruimte voor extra bagage, dus neem gerust uw hobby-uitrusting mee!

kleine camper huurmodellen

Op zaterdagochtend om 10:00 uur staat de huurcamper klaar om opgehaald te worden (in de meeste gevallen kunt u de buscamper al op vrijdagmiddag meenemen). Het parkeren van uw eigen auto, voor onze showroom op de openbare weg, is kosteloos. Bij terugkomst verwachten we de camper weer op vrijdag om 12:00 uur terug.

Aanbod kleine huurcampers

Wilt u een kleine camper huren? Bekijk ons aanbod splinternieuwe kleine campers of kom vrijblijvend langs in onze showroom in Culemborg. Daar kunt u de verhuurmodellen van binnen en buiten bekijken, proefliggen en -zitten en zelfs een proefrit maken. Hier vindt u een routebeschrijving naar Buscamper Nederland.

Pin It on Pinterest