Globecar campers

Hier vindt u alle Globecar modellen gesorteerd op lengte. Kies naast de lengte van de buscamper ook de bedvariant die uw voorkeur heeft. Klik op het model voor verdere informatie.

5,99 meter

6,36 meter

Over Globecar campers

Met een Globecar buscamper ervaart u de wereld van de moderne compact-buscamper-filosofie. Globecar is een merkproduct van Pössl, al jarenlang de succesvolste buscamperfabrikant van Europa. Pössl bouwt al ruim 25 jaar Globecar (bus)campers en is toonaangevend voor de gehele branche op het gebied van de mobiele, compacte camper-filosofie.

Globecar campers op alle wegen thuis

Met z’n tweeën of met het gezin, een wandelvakantie in de bergen of op het strand van de zon genieten, op grote rondreis of gewoon lekker een weekendje weg? Een Globecar camper is de ideale flexibele reisgenoot. Met hem ontdekt u de vrijheid opnieuw, want hij overwint elk bergweggetje en geen enkel nauw historisch steegje is voor hem een probleem. Tel daarbij een comfortabele ambiance van een royale woonruimte op, met veel ruimte voor zowel kleine als grote bagagestukken – juist een Globecar buscamper.

Een nieuwe of recente Globecar camper heeft onder andere standaard de volgende accessoires:
1) SoftLock, de elektrische schuifdeur-sluithulp
2) LED-verlichting in campergedeelte, instaplamp en dag-rijverlichting
3) Remis muggenhor voor schuifdeur en toiletraam
4) Cabineverduistering op voor- en zijramen en rollo’s op voor- en achterramen
5) Brede elektrische 70 cm opstap en elektrisch bediende cabineramen
6) ABS, ESP, ASR, Hill-Holder
7) Centrale vergrendeling met afstandsbediening

Ontdek onze Globecar campers zelf
U leest het, met een Globecar buscamper kunt u alle kanten uit. Bekijk ons uitgebreide aanbod online of bezoek onze showroom om de vele voordelen van Globecar campers zelf te ontdekken. Hier staan verschillende campers opgesteld die u van binnen en van buiten kunt bewonderen. Onze medewerkers heten u van harte welkom en vertellen u graag meer over de indrukwekkende wereld van Globecar!

Pin It on Pinterest