Dometic koelkast voor camper: van binnen en buiten te openen!

Of u nu een weekendje weg gaat of een lange roadtrip plant, een goed werkende Dometic koelkast voor camper is essentieel voor een geslaagde camperreis. De Dometic koelkast, ontworpen om aan beide kanten te openen, biedt een ongeëvenaard niveau van gemak en functionaliteit.

Dometic koelkast voor camper

Pössl Group als aanjager van innovatie

Omdat Pössl door de jaren heen trouw is gebleven aan zichzelf en zich altijd heeft geconcentreerd op zijn kernactiviteit in productontwikkeling, kon het bedrijf al zijn ervaring in de verdere ontwikkeling steken. Hierdoor ontstaan ​​onder meer intelligente koelkastconcepten die klanten inspireren en het leven en reizen in een camper gemakkelijker maken.

De nieuwe compressor Dometic koelkast

De nieuwe compressor Dometic koelkast voor camper komt met leuke innovaties en een aantal mooie voordelen. We hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet.

Flexibiliteit ten Top

De mogelijkheid om de koelkast aan beide zijden te openen, geeft een ongekende flexibiliteit. Of u nu in de buscamper staat of buiten de camper, u heeft altijd directe toegang tot uw gekoelde lekkernijen. Dit betekent minder gedoe en meer genieten.

Uitneembaar vriesvak

De compressor koelakst van Dometic komt met een uitneembaar vriesvak. Of u nu bevroren voedsel meeneemt voor een lange reis of gewoon wat ijsblokjes nodig heeft voor een verfrissende drankje met het uitneembare vriesvakje kunt u er eenvoudig bij.

Efficiënt ruimtegebruik

Met de Dometic koelkast kunt u optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte in de koelkast. Door de dubbele openingen kunnen items gemakkelijk worden gepakt van beide kanten, waardoor u niet eerst veel items in de koelkast moet verplaatsen voordat u kunt pakken wat u nodig heeft.

Aanbod buscampers met Dometic koelkast

Bent u op zoek naar een buscamper met de veelgeprezen Dometic koelkast? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een groot aanbod buscampers met een dometic koelkast in onze showroom staan. U bent van harte welkom. om de koek een uitgebreid assortiment buscampers die zijn voorzien van de innovatieve Dometic koelkast met dubbele openingen en uitneembaar vriesvak.

Meer weten?

Lees meer artikelen in het kenniscentrum of kom langs in ons Camper Experience Center, de grootste buscamper showroom van Nederland. Daar staat de koffie klaar en helpen wij u graag verder. Hier vindt u de routebeschrijving naar Buscamper Nederland.

Pin It on Pinterest