Home » Onderhoud » De werkplaats; het hart van Buscamper Nederland

De werkplaats; het hart van Buscamper Nederland

De werkplaats is het hart van ons bedrijf. In de werkplaats worden APK keuringen onderhoud- en garantiewerkzaamheden uitgevoerd, zodat u zorgeloos op reis kunt.

De werkplaats van Buscamper Nederland

“Het gaat erom dat u zorgeloos kunt genieten van uw volgende reis”

Ook na uw aankoop blijven we beschikbaar

We staan hier in het hart van Buscamper Nederland, namelijk de werkplaats. Want ook na de aankoop van uw buscamper staan we voor u klaar.

De werkplaats

In onze werkplaats woorden allerlei werkzaamheden uitgevoerd. Van het opbouwen van accessoires tot aan het motoronderhoud en het camperonderhoud. Verder doen we ook APK keuringen en worden er garantiewerkzaamheden uitgevoerd.

Hier ziet u dat er een omvormer wordt ingebouwd. En deze camper heeft ook een lithium accu. En zo bouwen we nog veel meer verschillende buscamper accessoires in.

Onze monteurs

Onze monteurs werken met een tablet. Waardoor de werkorder hetgeen wat met u is afgesproken aan de voorkant, altijd realtime voor de monteur als een checklist af te werken is. Dit heeft als voordeel dat aan het einde van het werk met u doorgenomen kan worden wat er precies gedaan is.

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in buscampers en gecertificeerd voor de merken Pössl, Adria en Globecar. Zo hebben wij ook van deze merken een grote voorraad onderdelen zodat wij u na onderhoud of een eventuele storing weer snel op weg kunnen helpen.

Ik hoop dat u het leuk om een kijkje achter de schermen te krijgen in het hart van ons bedrijf. Want hier gaat het om, dat u zorgeloos kunt genieten van uw volgende reis. En daar staan deze jongens voor.

Uw buscamper verdient onze expertise

Bent u op zoek naar een buscamper? Of heeft u een buscamper? Stel uw vraag over camperonderhoud. Of maak een afspraak voor camperonderhoud. U bent natuurlijk ook van harte welkom in ons Camper Experience Center, de grootste buscamper showroom van Nederland. Daar helpen wij u graag verder.

Pin It on Pinterest