Construct

690,00

Construct is een anti-diefstal slot. Om diefstal te voorkomen werkt Construct op geen énkele manier met elektronica, zodat deze ook niet te beïnvloeden is. De Construct is volledig mechanisch en voorzien van een aparte sleutel, welke handmatig omgedraaid moet worden om het slot te ver-/ontgrendelen.

Afspraak maken
Artikelnummer: 0031 Categorie:

Beschrijving

Voorkom diefstal in een handomdraai!

Een Construct anti-diefstal slot voor in uw buscamper is niet zomaar een accessoire; het is een waardevolle toevoeging die gemoedsrust biedt en de veiligheid van uw camper waarborgt. Met de groeiende zorg omtrent diefstal en veiligheid, speelt dit slot een cruciale rol in het beschermen van uw investering en waardevolle bezittingen.

Waarom een Construct anti-diefstal slot?

Misschien gaat u ervan uit dat de (standaard) af-fabriek alarmsystemen voldoende zijn om uw camper te beveiligen. Helaas is afgelopen jaren gebleken dat dit níet het geval is. Inbrekers kunnen tegenwoordig met speciale apparatuur de complete elektronica van een voertuig ‘hacken’. Hiermee kunnen zij de camperdeuren ontgrendelen, eventuele alarmsystemen uitschakelen en zelfs de camper starten. Dit alles zónder het nodig hebben van een campersleutel.

Om diefstal te voorkomen werkt Construct op geen énkele manier met elektronica, zodat deze ook niet te beïnvloeden is. De Construct is volledig mechanisch en voorzien van een aparte sleutel, welke handmatig omgedraaid moet worden om het slot te ver-/ontgrendelen.

Camperverzekeraars

Doordat bij de Construct “Premium” de omklapbare sleutel pas uitneembaar is wanneer de Construct vergrendeld is, is er een 100% bewijsvoering van gebruik gecreëerd. Daardoor adviseren de verzekeraars de Construct ‘Premium’. In veel gevallen wordt de Construct zelfs verplicht gesteld (hangt af van de nieuwwaarde / taxatiewaarde / type camper). Informeer hierover bij uw verzekeraar.

Anti-diefstal slot in uw buscamper laten monteren?

Een anti-diefstal slot is toepasbaar op bijna alle buscampers. Wilt u weten of het toepasbaar is op uw buscamper? Stel uw vraag aan onze monteurs. Onze monteurs hebben ruim 30 jaar ervaring en helpen u graag op weg. De prijs van deze buscamper accessoire is inclusief BTW, montage en minimaal 1 jaar garantie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Construct” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Pin It on Pinterest