BusClose

1.315,00

Geen harde knallen van dichtslaande schuifdeuren. Met BusClose sluit de schuifdeur nagenoeg geruisloos en soepel. Ook uw buren zullen er blij mee zijn.

Afspraak maken
Artikelnummer: 0030 Categorie:

Beschrijving

Zachte deursluiting

Een softclose deursluiting voor uw buscamper voegt een vleugje luxe en moderniteit toe. Deze geavanceerde technologie biedt niet alleen een stijlvolle touch aan het interieur van de buscamper, maar verbetert ook de algehele gebruikservaring.

De voordelen van een BusClose

Soepele en geruisloze sluiting
Het meest voor de hand liggende voordeel is de zachte en stille sluiting van deuren. Met een softclose systeem kunnen deuren soepel en geruisloos dichtgaan, waardoor harde klappen en plotselinge sluitingen worden voorkomen. Dit draagt bij aan een rustige en ontspannen sfeer in en om de buscamper.

Vermindering van slijtage
De zachte sluiting vermindert de impact op de deur en het deurkozijn. Hierdoor wordt slijtage aan deze componenten verminderd, wat resulteert in een langere levensduur van het deursysteem. Dit is met name belangrijk voor een voertuig dat regelmatig wordt gebruikt en waar duurzaamheid een belangrijke factor is.

Gebruiksgemak
Het softclose systeem vereist minder inspanning bij het sluiten van de deur. U hoeft de deur niet krachtig dicht te duwen; in plaats daarvan zorgt het systeem voor een geleidelijke sluiting. Dit is handig, vooral wanneer u de handen vol heeft met bagage, boodschappen of andere items.

En nog een leuk voordeel, u doet uw buren ook een plezier!

Kortom, een softclose systeem op een buscamper biedt niet alleen praktische voordelen, zoals een soepele sluiting en verminderde slijtage, maar draagt ook bij aan het algehele luxegevoel en de tevredenheid van de camperaar. Het is een doordachte toevoeging die het dagelijkse gebruik van de buscamper aanzienlijk verbetert.

BusClose voor uw buscamper?

Het mechanisme van de zachte deursluiting is toepasbaar op bijna alle fabrieksgebouwde buscampers. Wilt u weten of het toepasbaar is op uw buscamper? Stel uw vraag aan onze monteurs. Onze monteurs hebben ruim 30 jaar ervaring en helpen u graag op weg. De prijs is inclusief BTW, montage en minimaal 1 jaar garantie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BusClose” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Pin It on Pinterest