Buscamper met automaat

Wilt u graag een Buscamper met automaat rijden? Dit is mogelijk! Wij hebben een ruim aanbod Buscampers in onze showroom staan, ook met automaat.

Wilt u ook graag een buscamper met automaat kopen? Dan bent u bij Buscamper Nederland aan het juiste adres. Van een Adria tot een Pössl camper met automaat, u vindt ze in ons gevarieerde aanbod terug.

Handgeschakeld of automaat?

Twijfelt u nog over een handgeschakelde buscamper of een camper met automaat? Hieronder vindt u de 3 belangrijkste verschillen tussen waarop u uw keuze kunt baseren.

  • Een handgeschakelde camper is vaak voordeliger in aanschaf dan een camper met automaat
  • Een handgeschakelde camper is vaak lager in verbruik (wanneer u goed schakelt)
  • Rijden in de bergen is met automaat eenvoudiger dan met een handgeschakelde camper

Kiest u voor een nieuwe buscamper met automaat?

Kiest u voor een camper met automaat? Dan is dit alleen mogelijk bij het merk Fiat. De andere automerken hebben geen buscampers met automaat.

Tweedehands Buscamper met automaat

Regelmatig hebben we ook occasion Buscampers met automaat te koop staan. Op onze website kunt u hiervoor het actuele aanbod bekijken. Ook huren is een mogelijkheid. Voor onze verhuur gelden zeer scherpe tarieven en wij verhuren enkel hagelnieuwe Buscampers die in uitstekende kwaliteit verkeren. Met comfortabele woonruimte en verschillende slaapoplossingen, voor in de bergen of op het strand, voor iedere vraag bieden wij een oplossing.

Ruim aanbod buscampers

Bij Buscamper Nederland vindt u een ruim aanbod kwalitatief hoogwaardige en zeer waardevaste Buscampers met automaat waarmee u moeiteloos door smalle steegjes kunt rijden of midden in de stad kunt parkeren. Laat u vrijblijvend adviseren en informeren en ontdek welke camper het beste bij uw wensen aansluit!

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de verschillen tussen een handgeschakelde camper of een camper automaat? Kom dan gerust langs in onze showroom, daar helpen onze Buscamper specialisten u graag verder.

Pin It on Pinterest