Home » Buscamper kopen » Buscamper met automaat

Buscamper met automaat

Wilt u graag een buscamper met automaat rijden? Geen probleem! Wij hebben een ruim aanbod buscampers in onze showroom staan, ook met automaat.

Buscamper met automaat

Wilt u ook graag een buscamper met automaat kopen? Dan bent u bij Buscamper Nederland aan het juiste adres! Van een Adria camper tot een Pössl camper met automaat, u vindt ze in ons gevarieerde aanbod terug.

Handgeschakeld of automaat?

Twijfelt u nog tussen een handgeschakelde buscamper en een camper met automaat? Hier zijn de 3 belangrijkste elementen om uw keuze op te baseren:

  1. Kostenaspect: Handgeschakelde campers zijn vaak voordeliger in aanschaf dan campers met automaat.
  2. Brandstofverbruik: Een handgeschakelde camper kan zuiniger zijn, mits u goed schakelt.
  3. Rijgemak: Rijden in de bergen is vaak eenvoudiger met een automaat dan met een handgeschakelde camper.

Nieuwe buscamper met automaat

Voor wie op zoek is naar ultiem gemak, is een nieuwe buscamper met automaat een uitstekende keuze. Geniet van een soepele rijervaring tijdens lange ritten en navigeer moeiteloos door stedelijke gebieden. Fiat is momenteel het enige merk dat nieuwe buscampers met automaat aanbiedt.

Occasion buscampers met automaat

We hebben regelmatig occasion buscampers met automaat in onze showroom staan. De buscampers in de showroom staan open, zodat u ze van binnen en buiten kunt ervaren. En even kunt proefliggen en -zitten. Ook verhuren we splinternieuwe buscampers (soms met automaat) tegen scherpe tarieven. En enkel van sterke merken en in perfecte staat. Bekijk onze verhuurmodellen.

Ontdek ons ruime aanbod buscampers

Of u nu de voorkeur geeft aan een handgeschakelde buscamper of buscamper met automaat, wij hebben voor elke wens een passende buscamper. Kom daarom langs in de grootste buscamper showroom van Nederland  en bekijk het grootste aanbod buscampers onder één dak. Ons team van ervaringsdeskundigen staat voor u klaar om u te begeleiden naar de ideale buscamper. Dit doen zij met meer dan 30 jaar ervaring!

Pin It on Pinterest