Home » Algemeen » Eindejaarsshow

Eindejaarsshow bij Buscamper Nederland: Mis het niet!

Voor het eerst organiseren wij een speciale eindejaarsshow, en wij nodigen u van harte uit! Op zaterdag 9 november 2024 presenteren wij in onze showroom de grootste voorraad buscampers ooit. Ontdek een uitgebreide selectie van topmerken zoals Pössl en Adria, en laat u adviseren door een van onze deskundige medewerkers.

* Aanmelden is niet verplicht. U bent ook zonder aanmelding van harte welkom.

Eindejaarsshow met de grootste buscamper voorraad ooit!

Eindejaarsshow op zaterdag 9 november van 10:00 – 17:00 uur.

Grootste buscamper voorraad ooit!

Of u nu nog aan het oriënteren bent of al precies weet welke buscamper u zoekt, de eindejaarsshow is de perfecte gelegenheid om bij ons langs te komen. Op deze dag presenteren wij de grootste voorraad buscampers ooit in onze showroom, met een uitgebreide selectie van modellen, lengtes en indelingen van de topmerken Pössl en Adria. Naast de nieuwste modellen hebben we ook een ruime keuze aan jonge occasions en verhuurmodellen die slechts één seizoen verhuurd zijn. Bent u aan het verkennen? Dan kunt u op één dag alle opties ontdekken en vergelijken. Weet u al precies wat u wilt? Dan is de kans groot dat uw droomcamper ertussen staat. Onze experts staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de buscamper die perfect bij uw wensen past.

Showroom vol buscampers tijdens de eindejaarsshow

Unieke voordelen; bent u erbij?

Tijdens de eindejaarsshow kunt u profiteren van exclusieve voordelen die u nergens anders vindt. Geniet van scherpe prijzen op ons volledige aanbod en ontvang gratis stalling tot 1 maart 2025 (zolang de ruimte strekt). Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over verzekering of wegenbelasting tot de levering van uw camper. Ook onze jonge occasions zijn een uitstekende keuze: deze modellen zijn professioneel gereinigd en voelen aan als nieuw. Heeft u uw ideale buscamper gevonden en wilt u direct op avontuur? Dat kan! Wij zorgen ervoor dat uw camper binnen drie weken klaarstaat, zodat u nog dit jaar op pad kunt.

Waarom u deze dag niet wilt missen:

  • Grootste voorraad ooit in onze showroom van topmerken Pössl en Adria.
  • Scherpe prijzen (pakket voordeel € 3.000) op ons volledige aanbod van nieuwe campers en jonge occasions.
  • Gratis stalling tot 1 maart 2025 (zolang de ruimte strekt), zodat uw camper veilig en kosteloos wordt gestald.
  • Geen kosten voor verzekering- en wegenbelasting tot de levering van uw camper.

Snelle levering binnen 3 weken als u nog dit jaar op avontuur wilt.

Showroom vol buscampers tijdens de eindejaarsshow

Praktische informatie; zet het in uw agenda

De eindejaarsshow vindt plaats op zaterdag 9 november 2024, van 10:00 tot 17:00 uur in onze showroom in Culemborg, direct langs de A2. We maken er een feestelijke dag van met een gezellige sfeer, heerlijke hapjes en drankjes. Kom langs en laat u verrassen door onze uitgebreide collectie, deskundig advies en een ontspannen ambiance!

  • Datum: Zaterdag 9 november 2024
  • Tijd: 10:00 – 17:00 uur
  • Locatie: Showroom Buscamper Nederland, Culemborg (langs de A2)

Bekijk het huidige aanbod

Kunt u niet wachten tot de eindejaarsshow? Bekijk alvast ons huidige aanbod online of kom langs in ons Camper Experience Center. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale buscamper.

Pin It on Pinterest